Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Celinka52 »

VVENUS pisze:
GIENIA pisze:Dziękuję dziewczyny :kwiat: strasznie się cieszę , nie byłam jeszcze w Kołobrzegu :cry: , ale będę :D :D i wiem , że będzie jak zawsze extra :D :D
Ja też gratuluję i oczekuję relacji po powrocie :lol: na razie kompletuj walizkę :D ;) a później miłego i owocnego pobytu Gieniu..
A i jeszcze Lewek wyjeżdża..też gratulacje :kwiat:
Gratulacje Nowym Oczekującym ! :kwiat: Gieni wprawdzie zostało troszkę czasu, aby zaczęła sie pakować, ale tu czas szybko płynie, kiedy się razem czeka. Ja z radością informuję, że do wyjazdu pozostało tylko 36 dni. Czas zacząć żegnac się z bliskimi i znajomymi :lol:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Gratuluję wszystkim co dzisiaj otrzymali skierowania :kwiat: . Jedni krócej,drudzy dłużej będą czekać na upragniony wyjazd ale czekanie już z biletem na walizkach szybko i przyjemnie płynie ;) :lol:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betina71 pisze:Gratuluję wszystkim co dzisiaj otrzymali skierowania :kwiat: . Jedni krócej,drudzy dłużej będą czekać na upragniony wyjazd ale czekanie już z biletem na walizkach szybko i przyjemnie płynie ;) :lol:
O, Betinka się objawiła, a ja myślałam, że zajęta pakowaniem i zakuowaniem zapomniała o nas, którym jeszcze jeszcze trochę poniecierpliwić sie trzeba :) :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

milenista pisze:Nie no Lewek już jesteś pełnoprawnym pełną gębą kuracjuszem gratuluje :)ale gdzie wyjazd czy nie zauważyłem a napisałeś ????
Bilecik mam do Krynicy Zdrój na 5 września .
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Lewek pisze:
milenista pisze:Nie no Lewek już jesteś pełnoprawnym pełną gębą kuracjuszem gratuluje :)ale gdzie wyjazd czy nie zauważyłem a napisałeś ????
Krynica, super, na Krynicę i do 5 grudnia warto by było poczekać. Miłego czekania Lewku :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Lewek pisze:
Lewku :( jaki żal, nie mogłaś wcześniej :?: :?: :?: ja do 30 sierpnia jestem :( :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Lewek pisze:
Ach kolego to bajka bardzo bym chciał tam kiedyś być ponownie co prawda jako dziecko tam byłem ale jakoś w sercu mi miło jak słyszę Krynica ,przetrzyj zatem szlaki kiedyś tam zawitam jak nie NFZ może prywatnie zaczne grać w totka wtedy pojade jak vip :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Bilecik mam do Krynicy Zdrój na 5 września .[/quote]
Lewku :( jaki żal, nie mogłaś wcześniej :?: :?: :?: ja do 30 sierpnia jestem :( :([/quote]
Serio jestes akurat do 30 sierpnia ? to ciekawe akurat w ten dzień obchodzę urodziny zawsze nie lubiłem tego dnia bo zaraz przypominało mi to ,że trzeba iść do szkoły :D
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Shahid17 »

Lewku ,a gdzie będziesz w Krynicy i do kiedy,ja będę od 16.09.16. to może się spotkamy.Ja będę w Damisie . :D Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Milenisto, ale teraz już nie musisz iść do szkoły....chyba :? to cieszysz się z dnia urodzin :?: :?: :?: :?: a wracam faktycznie 30 sierpnia i to będzie piękne zakończenie wakacji :D
ODPOWIEDZ