Gratulacje Nowym Oczekującym !VVENUS pisze:Ja też gratuluję i oczekuję relacji po powrocieGIENIA pisze:Dziękuję dziewczynystrasznie się cieszę , nie byłam jeszcze w Kołobrzegu
, ale będę
![]()
i wiem , że będzie jak zawsze extra
![]()
na razie kompletuj walizkę
![]()
a później miłego i owocnego pobytu Gieniu..
A i jeszcze Lewek wyjeżdża..też gratulacje
Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni
- Celinka52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2016 14:26
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- Celinka52
- Super Kuracjusz

O, Betinka się objawiła, a ja myślałam, że zajęta pakowaniem i zakuowaniem zapomniała o nas, którym jeszcze jeszcze trochę poniecierpliwić sie trzebaBetina71 pisze:Gratuluję wszystkim co dzisiaj otrzymali skierowania. Jedni krócej,drudzy dłużej będą czekać na upragniony wyjazd ale czekanie już z biletem na walizkach szybko i przyjemnie płynie
![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Bilecik mam do Krynicy Zdrój na 5 września .milenista pisze:Nie no Lewek już jesteś pełnoprawnym pełną gębą kuracjuszem gratulujeale gdzie wyjazd czy nie zauważyłem a napisałeś ????
- Celinka52
- Super Kuracjusz

Krynica, super, na Krynicę i do 5 grudnia warto by było poczekać. Miłego czekania LewkuLewek pisze:Bilecik mam do Krynicy Zdrój na 5 września .milenista pisze:Nie no Lewek już jesteś pełnoprawnym pełną gębą kuracjuszem gratulujeale gdzie wyjazd czy nie zauważyłem a napisałeś ????
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
LewkuLewek pisze:Bilecik mam do Krynicy Zdrój na 5 września .milenista pisze:Nie no Lewek już jesteś pełnoprawnym pełną gębą kuracjuszem gratulujeale gdzie wyjazd czy nie zauważyłem a napisałeś ????
-
forumowicz
Ach kolego to bajka bardzo bym chciał tam kiedyś być ponownie co prawda jako dziecko tam byłem ale jakoś w sercu mi miło jak słyszę Krynica ,przetrzyj zatem szlaki kiedyś tam zawitam jak nie NFZ może prywatnie zaczne grać w totka wtedy pojade jak vipLewek pisze:Bilecik mam do Krynicy Zdrój na 5 września .milenista pisze:Nie no Lewek już jesteś pełnoprawnym pełną gębą kuracjuszem gratulujeale gdzie wyjazd czy nie zauważyłem a napisałeś ????
-
forumowicz
Lewku
Serio jestes akurat do 30 sierpnia ? to ciekawe akurat w ten dzień obchodzę urodziny zawsze nie lubiłem tego dnia bo zaraz przypominało mi to ,że trzeba iść do szkoły
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6