ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: eluunia »

................Selenko Tobie pożyczę za te rajstopy .....ale wtopa do dziś mi się chce z tego śmiać :lol: :lol: Andrzej w ramach pomocy sąsiedzkiej ...dorzucę kierowcę Ty samochód .. :lol: :lol: a co niech Biedronka jedzie na tą imprezkę jak królowa ...
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Słoneczko dopiero byś miała urwanie głowy z mamuśką w tych okularach ....jak moi domownicy ze mną :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

Mamuska jest drugi tydzień po operacji, jest tak niezdyscyplinowana i żadne okulary jej nie pasują...jedne za ciemne, drugie za jasne, inne za duże albo za małe....ostatnio w sklepie powiedziała,ze jeszcze nie wyprodukowano takich co by jej pasowały. Kobitka powiedziała, żeby poszła do sklepu chińskiego bo tam mają wszystko. I myślisz ,że było???? Nie dla mojej mamy. :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Elunia-wspaniały dyspozytor i dysponent ;) Słoneczko z tym pożyczaniem okularów od Eluni Mamie ja bym się zastanowił ;) mogłaby się inaczej zachowywać niż do tej pory-a jeszcze jak udzielił by się jej temperament od właścicielki okularków to byłoby jej wszędzie pełno :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.....no nie zdejmuje moje okulary ....będziecie mnie szukać .... :lol: :lol: :lol: :lol: albo ja Was bez moich okularków :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj Andrzeju ty nie wiesz ile temperamentu i życia ma w sobie moja mama :D Myślę , ze nie jednej osobie tu na forum pokazałaby gdzie raki zimują :lol: :lol: mnie daje sie we znaki codziennie :D
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

eluunia pisze:Biedroneczka za niewielką dopłatą dorzucę szpileczki ....torebka gratis ....o przyjacielu pomyślę ....będziesz miała kierowcę ...osobistego :) :lol:
Elciu szpileczki biorę, zwłaszcza jeśli to te, które miałaś w Ciechu........kierowca osobisty :roll: :?: jeśli ten o którym myślimy, to poproszę :serce: i wtedy rzeczywiscie jak jakaś Królowa angielska zajadę........a jak jeszcze lotniskowcem Andrzejka :o :o ...... to już na pewno mi dywan czerwony rozłożą przed wejściem :o :o :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Jak wyjeżdżałem kiedyś do Krynicy i proponowałem podwiezienie moim polonezem to dziewczyny kazały mi go natychmiast sprzedać :!: dobrze że tego nie zrobiłem bo stały się bardzo modne ;) :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Sloneczko pisze:Mamuska jest drugi tydzień po operacji, jest tak niezdyscyplinowana i żadne okulary jej nie pasują...jedne za ciemne, drugie za jasne, inne za duże albo za małe....ostatnio w sklepie powiedziała,ze jeszcze nie wyprodukowano takich co by jej pasowały. Kobitka powiedziała, żeby poszła do sklepu chińskiego bo tam mają wszystko. I myślisz ,że było???? Nie dla mojej mamy. :D
......a córka dziedziczy cechy po mamuni i też jeszcze nawet Chinolki nie są w stanie wyprodukować Lover Boya dla naszego Słoneczka ...po kolei cholewki smalą ......a Ona nic .....,,Lodowa Kobita " ;) :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

margot pisze:
Sloneczko pisze:Mamuska jest drugi tydzień po operacji, jest tak niezdyscyplinowana i żadne okulary jej nie pasują...jedne za ciemne, drugie za jasne, inne za duże albo za małe....ostatnio w sklepie powiedziała,ze jeszcze nie wyprodukowano takich co by jej pasowały. Kobitka powiedziała, żeby poszła do sklepu chińskiego bo tam mają wszystko. I myślisz ,że było???? Nie dla mojej mamy. :D
......a córka dziedziczy cechy po mamuni i też jeszcze nawet Chinolki nie są w stanie wyprodukować Lover Boya dla naszego Słoneczka ...po kolei cholewki smalą ......a Ona nic .....,,Lodowa Kobita " ;) :roll: :roll: :roll:
Ej tam Margotko :kwiat: opowiadasz :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ