Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elisabetha pisze: 04 mar 2024 20:07
Witam.
Ja również dostałam dzisiaj przydział, sanatorium Nauczyciel w Szczawnicy w terminie 16.05-6.06. Wniosek złożony 7.08.2023 Bardzo cieszę się z miejsca i terminu kuracji.
Byłam na turnusie z Pfronu w Nauczycielu i byłam bardzo zadowolona. Tyle że kondycję ćwiczyć trzeba jak się wraca z miasta. Szczawnica jest piękna i szlaki w okolicznych górach również
Witam
Grazyna_, właśnie na tych szlakach najbardziej mi zależy. Chcę maksymalnie wykorzystać ten czas,jak najwięcej zobaczyć i "zrobić" jak najwięcej kilometrów Pozdrawiam.
Dziękuję, i Tobie również życzę udanego. W Szczawnicy byliśmy z mężem kilka lat temu na krótkim urlopie. Plan wycieczek był przygotowany, ale nie pochodziliśmy, bo lało albo mżyło codziennie. Tak więc mam nadzieję, że teraz mi się uda. Pozdrawiam
Dziś 4000 przeskoczyłam , mam 3900 numerek.Też zaglądam coraz częściej,bo wg ostatnich informacji, skierowania ok.2,5 miesiąca wcześniej są wysyłane.
Czekam na czerwiec,obym się doczekała.