Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 09 mar 2026 15:57
Dzień dobry
Jak u was ziomale?
U mnie 20 stopni
Witam Atinko,
u nas dzisiaj też pięknie,w tej chwili ok.osiemnastej 13⁰C.,a w ciągu dnia między 15-17⁰C.Po męczącej zimie mamy piękne dni.A co do kolejki,to myślę,że dostaniesz wymarzony przydział,dlatego przeciągają
Czego Ci serca życzę
Dzień dobry
Przy numerze okolo 160 dziś pojawiło się skierowanie od 3-24 czerwiec...w piśmie było 9 miesięcy rzeczywiście 7 z haczykiem Ciechocinek
Prawdopodobnie będę pisała prośbę o zmianę sanatorium lub rezygnacja
Myślałam, że wcześniej prosiłaś o jakieś konkretne sanatorium. Widzę jednak, że czekałaś na niespodziankę.
Gdybym dostała Ciechocinek też pewnie bym zrezygnowała z wyjazdu. Jak już jestem w sanatorium to lubię wykorzystać czas na zwiedzanie itd..
Życzę udanej zamiany
Atina pisze: 10 mar 2026 18:43
Dzień dobry
Przy numerze okolo 160 dziś pojawiło się skierowanie od 3-24 czerwiec...w piśmie było 9 miesięcy rzeczywiście 7 z haczykiem Ciechocinek
Prawdopodobnie będę pisała prośbę o zmianę sanatorium lub rezygnacja
Witam Atinko,
Nie gratuluję Tobie przydziału,bo jak chcesz zwrócić to chyba jest nietrafiony,szkoda
A tak poza tym to jakie sanatorium dostałaś w Ciechocinku ?
Przykro Atinko że sanatorium nie spełnia twoich oczekiwań. Mój numer na dzisiaj to 1070. Myślę że poczekam jeszcze dwa tygodnie. Serdecznie pozdrawiam wszystkich oczekujących z pomorskiego NFZ