miłość i sex sanatoryjny!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: miłość i sex sanatoryjny!
A ja wcale nie dziwię się MaxMax pisze: 15 mar 2018 08:45 witam,nie jedna kobieta jest przerysowana w sanatorium! wiec nie rozumiem Twego zdziwienia Słoneczko!
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Nie zaglądam nikomu do łóżka ,nie strzelam oczami na boki ,nie wiem kto z kim śpi i czy to mu na zdrowie wyjdzie i nie interesuje mnie to ...i tego też oczekuję po innych kuracjuszach. Obgadywania bo jest inna mam gdzieś ,nie słucham tego .Kto się puszcza ,z kim się puszcza omawiają z wypiekami na twarzach tylko Ci którzy też by się puścili ale ...po pierwsze nie mają odwagi ,są skuci konwenansami ,albo ...nikt ich nie chce
Współczuję wobec tego Panom uciekającym przed rozochoconymi kuracjuszkami .Jak dla mnie powinniście się z tego tylko cieszyć bo ....jeszcze ktoś Was chce .......
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Wypowiadasz się o kobietach źle i z wielką ironią...
Jestem kobietą w pewnym wieku,znam zasady kulturalnego zachowania i obycia,bez problemu nawiązuję relacje towarzyskie i nie jestem zdesperowaną odrzuconą kobietą szukającą pocieszenia w byle jakich męskich ramionach.
Gdyby mężczyzna w taki sposób jak ty wypowiadał się przy mnie o jakiejkolwiek kobiecie nie miałby szansy na moje towarzystwo i pozytywną ocenę.
Ja nie oceniam ludzi obok mnie....ich życie,ich problemy...i to co robią to ich sprawa.
W kwestii kolejki pod drzwiami to zadziałała moja wyobraźnia li tylko....
-
forumowicz
Dziewczyny - jesteście tak mega pozytywnie nastrojonymi babkami, takich ludzi chciałabym mieć blisko siebie. Macie dystans, macie poczucie humoru ale również wrodzone poczucie zwykłej ludzkiej życzliwości ( no dobra nieco podszytej zjadliwością). Z burką się nie dołączę nie lubię cholibka jak mi coś krępuje ruchy
-
forumowicz
Waldeklat45 pisze: 15 mar 2018 08:28jestes kolejną osoba , która wspomina , że panie stoją w kolejkach , do pokoju mężczyznMiriam pisze: 15 mar 2018 08:10 Teraz to się dopiero kolejki ustawią.....![]()
Ja niestety nie mam szans....... dżinsy adidasy i podkoszulek![]()
![]()
powodzenia dziewczyny
![]()
czyli to jednak prawda
![]()
ja nie miałem szczęścia widzieć takowych
![]()
szans , niestety nie masz![]()
dżinsy , adidasy i podkoszulek - super zestaw na spacer![]()
-
forumowicz
a widzisz medimedi pisze: 15 mar 2018 09:24 A tak na poważnie .Życie jest zbyt krótkie żeby robić to co inni od nas oczekują albo co wypada albo nie w tym wieku .Robię to co chcę i kiedy chcę ,ubieram się tak jak mam ochotę i jak przyjdzie mi ochota to w wieku 70 lat będę chodzić w krótkich sukienkach i nic nikomu do tego .Ani mnie ziębi ani grzeje cudza opinia. I to moje samochciejstwo dotyczy także sanatorium .
Nie zaglądam nikomu do łóżka ,nie strzelam oczami na boki ,nie wiem kto z kim śpi i czy to mu na zdrowie wyjdzie i nie interesuje mnie to ...i tego też oczekuję po innych kuracjuszach. Obgadywania bo jest inna mam gdzieś ,nie słucham tego .Kto się puszcza ,z kim się puszcza omawiają z wypiekami na twarzach tylko Ci którzy też by się puścili ale ...po pierwsze nie mają odwagi ,są skuci konwenansami ,albo ...nikt ich nie chce![]()
Współczuję wobec tego Panom uciekającym przed rozochoconymi kuracjuszkami .Jak dla mnie powinniście się z tego tylko cieszyć bo ....jeszcze ktoś Was chce .......
obgadywanie , to rozpowszechnianie IMIENNIE , opinii o kims , a nie ogólny opis sytuacji
-
forumowicz
Felice , z całym szacunkiem do Ciebie , bo jesteś jedną z najinteligentniejszych kobiet na forum . nie wątpię wcale , ze jesteś taka jak piszesz . czy napisałem coś złego o TobieFelice pisze: 15 mar 2018 09:58 Waldek generalnie w twoich wypowiedziach w tym temacie dominuje seksizm.
Wypowiadasz się o kobietach źle i z wielką ironią...
Jestem kobietą w pewnym wieku,znam zasady kulturalnego zachowania i obycia,bez problemu nawiązuję relacje towarzyskie i nie jestem zdesperowaną odrzuconą kobietą szukającą pocieszenia w byle jakich męskich ramionach.
Gdyby mężczyzna w taki sposób jak ty wypowiadał się przy mnie o jakiejkolwiek kobiecie nie miałby szansy na moje towarzystwo i pozytywną ocenę.
Ja nie oceniam ludzi obok mnie....ich życie,ich problemy...i to co robią to ich sprawa.
W kwestii kolejki pod drzwiami to zadziałała moja wyobraźnia li tylko....
źle i z ironia , wypowiadam sie tylko o kobietach puszczalskich , a zatem chyba nie o paniach z forum - skąd zatem to zacietrzewienie
-
forumowicz
moze nie tyle zabolało , co zastanowiło . w sumie to gratuluje wszystkim paniom " walki " o dobre imię swojej płciFlorystka pisze: 15 mar 2018 10:07 Elaborat wyszedł faktycznie zatem chyba Cię nieco zabolało...Nie miałam zamiaru Cię urazić, ale pomimo elokwencji jaką jednak posiadasz brak Ci w tym wszystkim dystansu.
ja bym o swoją tak nie walczył , bo lubie pisac prawdę , a nie zamiatac jej pod dywan .
wspomina sie tu o facetach , zwykle takich po 70-ce , śliniących sie na widok kiecek , krawaty , sygnety , wypchany portfel (chociaż teraz złota karta w modzie ) , i czeka taki już przy recepcji , że jakaś na niego poleci . i lecą ... znowu panie zaprzeczycie , ze tak nie jest
nawet jeden z panów opisywał na forum taki proceder w kołobrzeskiej Perle Bałtyku .