WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ilonusia321
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 15:41

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: ilonusia321 »

Mam kilka pytań. :serce: W czerwcu wzięłam pobyt sanatoryjny z zwrotów. Ponieważ z mojego numeru przypadał wyjazd w czasie rehabilitacji stacjonarnej oraz ważnych badań. Ale w czym rzecz. Po jakim czasie mogę złożyć nowy wniosek o skierowanie. Po czerwcu w przyszłym roku ? Czy raz na 2 lata więc w lutym przyszłego roku, bo tak składałam wniosek na poprzedni pobyt? :kwiat: To był mój I wyjazd więc nie jestem jeszcze obeznana. :kwiat: A tak ogólnie byłam w Kudowie Zdroju w sanatorium wojskowym. Warunki takie sobie ale to nieważne. Kumpelki super. Jedzenie OK.Miejscowość piękna. Pobyt udany pod każdym względem. Polecam :serce: :serce: :serce:
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

ilonusia321 pisze:Mam kilka pytań. :serce: W czerwcu wzięłam pobyt sanatoryjny z zwrotów. Ponieważ z mojego numeru przypadał wyjazd w czasie rehabilitacji stacjonarnej oraz ważnych badań. Ale w czym rzecz. Po jakim czasie mogę złożyć nowy wniosek o skierowanie. Po czerwcu w przyszłym roku ? Czy raz na 2 lata więc w lutym przyszłego roku, bo tak składałam wniosek na poprzedni pobyt? :kwiat: To był mój I wyjazd więc nie jestem jeszcze obeznana. :kwiat: A tak ogólnie byłam w Kudowie Zdroju w sanatorium wojskowym. Warunki takie sobie ale to nieważne. Kumpelki super. Jedzenie OK.Miejscowość piękna. Pobyt udany pod każdym względem. Polecam :serce: :serce: :serce:
W moim przypadku było to po 6 miesiącach od powrotu z sanatorium i przyjęli.A ja mam pytanie do Ciebie ilonusia321 powiedz mi w jaki sposób załatwiłaś zwrot w sumie chodzi mi o numer telefonu bezpośrednio do zainteresowanych żeby było bez pośredników.
ilonusia321
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 mar 2015 15:41

Post autor: ilonusia321 »

Witaj. Są 2 numery telefonów : 618506138 oraz 618506189. Jak się zdecydujesz na łapanie zwrotów to można dzwonić codziennie.Ten I numer jest lepszy bo pracują tam młodzi ludzie bardzo przyjaźnie nastawieni. A w II numerze też jak trafisz tylko jedna z pań jest nie za bardzo, ale może ma trudne dni. :kwiat: Pozdrawiam :serce:
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

Zaczął się sezon letni ale w wielkopolsce nie ma co narzekać na spadek, tylko w tym tygodniu spadło mi o 617 ;)
Awatar użytkownika
danny
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2011 20:20

Post autor: danny »

Witam!
Dzisiaj dostałam powiadomienie, że zakwalifikowano mnie na uzdrowiskową rehabilitację /choroby reumatyczne / z czasem oczekiwania 16 miesięcy. Jako oczekująca jestem kolejce pod numerem 676.
Pozdrawiam serdecznie !
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Jutro wyjeżdżam do Kołobrzegu. sanatorium Arka Medical Spa :) Jadę tam już 3 raz ( 1 raz prywatnie)
Doczekałam się wreszcie......
Po powrocie wracam na forum :) :)
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Gratuluję: super sanatorium i wspaniały kurort ...trochę zazdroszczę. ;)
Życzę szczęśliwej podróży,udanej rehabilitacji i wymarzonej aury.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

[quote="emi13214"]Jutro wyjeżdżam do Kołobrzegu. sanatorium Arka Medical Spa :) Jadę tam już 3 raz ( 1 raz prywatnie)
Doczekałam się wreszcie......
Po powrocie wracam na forum :) :)[/quote
Emi :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Gratulacje! Dostać się do takiego kurortu! I to w najwyższym sezonie! Jakich wdzięków użyłaś? Zdradż tę tajemnicę może odwzoruję na przyszły rok. Ja za 10 dni do Ciechocinka. Też się cieszę :( :(
Życzę super udanego pobytu bo nie może być inaczej! Powodzenia! Ach jak ja Ci zazdroszczę! ;) ;)
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Dzięki, dzięki.....
Po prostu mam trochę szczęścia :D
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

danny pisze:Witam!
Dzisiaj dostałam powiadomienie, że zakwalifikowano mnie na uzdrowiskową rehabilitację /choroby reumatyczne / z czasem oczekiwania 16 miesięcy. Jako oczekująca jestem kolejce pod numerem 676.
Pozdrawiam serdecznie !
Ja mam czas oczekiwania do 12 miesięcy ...mój numer na dzisiaj 142.....Chyba że jak tobie przedłużą do 16 miesięcy .... :(
ODPOWIEDZ