WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania
-
ilonusia321
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2015 15:41
Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
W moim przypadku było to po 6 miesiącach od powrotu z sanatorium i przyjęli.A ja mam pytanie do Ciebie ilonusia321 powiedz mi w jaki sposób załatwiłaś zwrot w sumie chodzi mi o numer telefonu bezpośrednio do zainteresowanych żeby było bez pośredników.ilonusia321 pisze:Mam kilka pytań.W czerwcu wzięłam pobyt sanatoryjny z zwrotów. Ponieważ z mojego numeru przypadał wyjazd w czasie rehabilitacji stacjonarnej oraz ważnych badań. Ale w czym rzecz. Po jakim czasie mogę złożyć nowy wniosek o skierowanie. Po czerwcu w przyszłym roku ? Czy raz na 2 lata więc w lutym przyszłego roku, bo tak składałam wniosek na poprzedni pobyt?
To był mój I wyjazd więc nie jestem jeszcze obeznana.
A tak ogólnie byłam w Kudowie Zdroju w sanatorium wojskowym. Warunki takie sobie ale to nieważne. Kumpelki super. Jedzenie OK.Miejscowość piękna. Pobyt udany pod każdym względem. Polecam
![]()
![]()
-
ilonusia321
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2015 15:41
-
xzibi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 mar 2013 14:27
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 1 raz
Dzisiaj dostałam powiadomienie, że zakwalifikowano mnie na uzdrowiskową rehabilitację /choroby reumatyczne / z czasem oczekiwania 16 miesięcy. Jako oczekująca jestem kolejce pod numerem 676.
Pozdrawiam serdecznie !
-
emi13214
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2012 20:06
- Staż sanatoryjny: 1
Doczekałam się wreszcie......
Po powrocie wracam na forum
Życzę szczęśliwej podróży,udanej rehabilitacji i wymarzonej aury.
Pozdrawiam
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Staż sanatoryjny: 6
Doczekałam się wreszcie......
Po powrocie wracam na forum
Emi
Gratulacje! Dostać się do takiego kurortu! I to w najwyższym sezonie! Jakich wdzięków użyłaś? Zdradż tę tajemnicę może odwzoruję na przyszły rok. Ja za 10 dni do Ciechocinka. Też się cieszę
Życzę super udanego pobytu bo nie może być inaczej! Powodzenia! Ach jak ja Ci zazdroszczę!
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
Ja mam czas oczekiwania do 12 miesięcy ...mój numer na dzisiaj 142.....Chyba że jak tobie przedłużą do 16 miesięcy ....danny pisze:Witam!
Dzisiaj dostałam powiadomienie, że zakwalifikowano mnie na uzdrowiskową rehabilitację /choroby reumatyczne / z czasem oczekiwania 16 miesięcy. Jako oczekująca jestem kolejce pod numerem 676.
Pozdrawiam serdecznie !