Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Adela pisze: 19 sty 2018 15:12
Sorry taki mam dziś wisielczy humor
Ja też
Ja chce ,żeby był juz ..kwiecień wtedy bym rozpoczynał przygotowania do wypieku dobrych ..ciast i do wyjazdu majowego w nie odkryte zakatki ....
O, Felice .... dobrze Cię widzieć oglądałam wiadomości i zastanawiałam się czy Frydzia mocno dała Wam popalić. Podobno w Stroniu dach wzięła .... taka była zachłanna
No trochę wiało w Ustroniu. Na zabiegach kuracjuszka z KOSA mówiła,że mieszka na 5 piętrze i z powodu nieszczelności nie wiedziały czy trzymać drzwi od pokoju , czy okno, bo tak i był wiatr. W Równicy tylko było słychać wycie tego orkanu. Jesteśmy osłonięci ze wszystkich stron górami i drzewami. Piramidy natomiast są odsłonięte i narażone na podmuchy wiatru. Ale nie było w naszej okolicy żadnych przewróconych drzew po tym Orkanie. Szkody były tylko na tym budynku co go pokazywali w TV. W mieście nie było dzisiaj widocznych szkód, a przeszliśmy całe miasto, aż do Lidla.