Sanatoria ZUS 2018
Re: Sanatoria ZUS 2018
-
forumowicz
-
forumowicz
-
Kuracjuszka_08
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2018 19:22
- Oddział NFZ: Śląski
I tu muszę Ci przyznać rację . Odpoczywa się psychicznie . A że sie posmieje i pobawi to nic zlego .Max pisze: 15 lut 2018 16:36 Przecież to jest piękne,jak się ludzie bawią,uśmiechają są szczęśliwi, nigdzie nie jest tak fajnie jak w kurortach, ludzie się zapoznają, kochają, nie jedno małżeństwo powstało w sanatorium, maruderzy jak wam to się nie podoba,po prostu róbcie co innego,a nie ocenianie innych zajmijcie się sobą!
-
forumowicz
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Maks co do tego MARUDERA, to zobacz w internecie co to słowo oznacza i dopiero go używaj na forum. Ja twierdzę, że maruder to jest określenie rabuś, włóczęga. Teraz nie wiem o co ci chodziło, że nazwałeś mnie tym maruderem. Jak używasz jakiegoś nieznanego ci słowa, to sprawdź co się pod nim kryje.
Kotek 1972 odpuść sobie ten temat, bo sam widzisz, że my nie damy rady, ale może ZUS faktycznie ukróci to nadużywanie rozrywki na swoich turnusach. Będzie wtedy więcej miejsc dla faktycznie chorych osób chcących się tylko rehabilitować.
-
forumowicz
Możemy wrócić do tematu" Sanatoria ZUS 2018 " Panowie??
Zaglądam tutaj po konkretne informacje O komisjach terminach itp. Przenieście się proszę do tematu " aspołeczne zachowania w sanatorium " pozdrawiam
Taka jest moja propozycja. Tylko mnie nie zlinczujcie
-
forumowicz
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Maruda natomiast też ma różne znaczenia, a wśród nich są:
osoba narzekająca,zrzędliwa, niezadowolona........
I zapewne Max miał to na myśli.
A ja osobiście uważam, że robicie razem z kotkiem " krecią robotę" na forum. Zarówno innym forumowiczom, jak i samym sobie. Zastanówcie się, co piszecie.
Ponownie proszę, żeby wrócić do meritum sprawy i pisać konkrety.
Pozdrawiam