Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
MariolaAG pisze:Cześć
Słoneczko z jakiego NFZ-tu jesteś ? Bo u mnie w Dolnośląskim , też ostatnio podobne ilości numerów spadają. Ja obliczyłam, że prawdopodobnie będę jechać w maju. Mój numer na dziś 2512.
Pa
Mariola
Ja ostatnio otrzymałam przydział przy numerku 2000. Wygląda na to, że niedługo dowiesz się kiedy i gdzie
Kolejka w warmińsko-mazurskim leci niby pendolino z każdym dniem szybciej W takim tempie, to czas oczekiwania skróci się z 19 na 15 m-cy Mój nr na dziś 7805
Im bliżej wyjazdu tym wolniej numerki spadają. Ale to chyba zawsze tak jest.U mnie spada ok.10 dziennie.Obecnie mam ok.3400. Pozdrawiam wszystkich czekających w kolejce.
asia13 pisze:Im bliżej wyjazdu tym wolniej numerki spadają. Ale to chyba zawsze tak jest.U mnie spada ok.10 dziennie.Obecnie mam ok.3400. Pozdrawiam wszystkich czekających w kolejce.
A ja wręcz przeciwnie,mam wrażenie ,ze numerki lecą bardzo szybko, na dzis 4358, a zaczynałam rok z numerem 5997 czyli na 3 tygodnie spadło 1639 numerków.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2015 19:01 przez ollalaola, łącznie zmieniany 1 raz.
ruda pisze:Kolejka w warmińsko-mazurskim leci niby pendolino z każdym dniem szybciej W takim tempie, to czas oczekiwania skróci się z 19 na 15 m-cy Mój nr na dziś 7805