Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czolem popołudniowa zmiano.Wczoraj gwiazdy rozmawiały ale nawet na blask nie zdążyłam Przytulaski,milaski.Od 5 rano w mediach podają.Wirtualnie tule,w me przepastne ramiona.
Witam popołudniowo
Elcia przytulasy , co za różnica jakie ramiona
Princi znów ,korytarze
Kino luziki
Odpoczywamy przy kawusi
Deszczowo wierznie , wróciłam do domku
Hallo witam. Film bardzo przyjemny. Fajnie się ogląda więc można się wyluzować i zapomnieć na chwilę o codzienności i białych korytarzach podobał mi się. Polecam
Adelko trzeba się przenieść na tą lepszą stronę Warszawy. Na mojej wsi świeciło zachęcająco i to dość długo. O 15 po wyjściu od kosmetyczki zrobiłam fajny spacerek korzystając z jego dobrodziejstw.