Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atja pisze: 24 kwie 2025 19:02
Myślę, że te sprzeczne opinie o Mieszku wynikają z tego, kiedy były pisane. Z tego co wiem w zeszłym roku (może to już 2 lata) był tam remont... Może te złe opinie są sprzed remontu?
Z Mieszka trzeba chodzić na zabiegi do innych budynków, ale w maju to w zasadzie nie taki kłopot, a więcej ruchu wyjdzie na zdrowie
Chętnie bym przygarnęła ten zwrot, ale w czwartek - 8 maja nie dam rady. W środę wracam z urlopu majówkowego - muszę być w pracy chociaż ze 2 dni...
Genever pisze: 28 mar 2025 18:56
Ja zawsze wiem kiedy i gdzie wejść na Forum po przerwie. Archibaldzie ( ależ ja mam co przyjemne skojarzenia z Twoim nickiem ). Z całego serca gratuluję, piękny termin tuż przed wakacjami, ośrodek znam dobrze z pobytów prywatnych. Genialna miejscówka!
Już miałem kiedyś zapytać, czy my się znamy Genever
Nie znamy się. Albo poznaliśmy gdzieś nie wiedząc o tym. Co do tego pozytywnego skojarzenia napiszę Ci na priv aby nie zaśmiecać tematu. Pozdrawiam kolegów ze Śląska... całkiem niedługo przyjdzie mi Zabrze odwiedzić.