ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: andrzej1955 »

Śmichy chichy :lol: rozmowy nocą o .....19-tej,pozdrawiam już ....niedzielnie :!: miłego dnia :!: no chyba że Goreczka napisze słówko o swojej ulubionej ....godzinie :?: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

......miedzy jednym wsadem cista a drugim jakieś pogaduchy muszą być ....a późniejszy czas zarezerwowany jest dla śpiochów :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

eluunia pisze:......miedzy jednym wsadem cista a drugim jakieś pogaduchy muszą być ....a późniejszy czas zarezerwowany jest dla śpiochów :lol: :lol:
Witaj elunia...ja nie spioch :lol: :lol:
dzisiaj juz rano zaliczyłam kosciol,
cmentarz..bylam na grobie rodzicow,
teraz gotuje galart...i zajrzałam do Was troszkę pozniej :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aż się boję tu zapalić światełko .....ale co tam przecież jest ciemno :) a my już się nie spieszymy ...zaczyna się piękny czas...czas wspomnień ...dziś popatrzyłam na moją choinkę którą ubrała najmłodsza latorośl i przypomniało mi się moje dzieciństwo ...i ten zapach pomarańczy :) ..pamiętam jak kiedyś z bratem zjadłam wszystkie cukierki z choinki :lol: :lol: później musieliśmy wypełnić je papierem ...wiem że w nie jednym domu tak bywało :lol: :lol: a dziś te święta są jakieś inne ...ale myślę że najważniejsze jest bliskość ...miłość ...i rodzina .... :serce:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,chciałbym zobaczyć tą Elunie co się boi zapalić światełko :!: podeślij mi te KRASNOLUDKI co wszystko robią w nocy- ciekaw jestem czy kucharze z Nich też są dobre :?: ;) pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....może jak powiem że wyszedł mi pyszny sernik to się zjawicie :lol: :lol: :lol: ale on jest na święta :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

a nie mówiłam łasuch ha ha
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

a ja myślałam , że tylko my z siostrą wyjadamy cukierki z choinki :lol: :lol: , ale my wypełniałyśmy papierki watą :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anusia cukierki to małe piwo kiedyś z bratem przed świętami wynieśliśmy wszystkie ciasteczka co mama przed nami zrobiła i ukryła :lol: :lol: teraz dzieci się nie cieszą z robionych ciasteczek jak my ... :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

eluunia pisze:Anusia cukierki to małe piwo kiedyś z bratem przed świętami wynieśliśmy wszystkie ciasteczka co mama przed nami zrobiła i ukryła :lol: :lol: teraz dzieci się nie cieszą z robionych ciasteczek jak my ... :)
eluunia wy wyjadacie cukierki i ciasteczka...a ja chowam tez wszystko co zrobie przed moim orgiem...inaczej w wigilię mialabym tylko światlo w lodowce :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ