ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: eluunia »

andrzej1955 pisze:Witam,chciałbym zobaczyć tą Elunie co się boi zapalić światełko :!: podeślij mi te KRASNOLUDKI co wszystko robią w nocy- ciekaw jestem czy kucharze z Nich też są dobre :?: ;) pozdrawiam :)
...nie ma sprawy :) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Małgosiu ja dziś doprawiłam ćwikłę i mój zaraz rzucił się do próbowania ja dałam tyle chrzanu że szybciutko zmienił lokal :lol:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

masz rację Eluniu , kiedyś były inne czasy , jak byłam mała , pamiętam jak moja mama piekła duże ilości przeróżnych ciasteczek , kiedyś zrobiłam takie ciasteczka przez maszynkę z jej przepisu i muszę przyznać że wzięcia nie miały chociaż tak samo smakowały jak te mamine . :o
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiesz teraz to rafaello i te inne a pysznych ciasteczek z maszynki nic nie zastąpi ...Dziś byłam na spotkaniu opłatkowych gdzie dzieci przygotowywały same potrawy było cudownie .. :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

anusia153 pisze:masz rację Eluniu , kiedyś były inne czasy , jak byłam mała , pamiętam jak moja mama piekła duże ilości przeróżnych ciasteczek , kiedyś zrobiłam takie ciasteczka przez maszynkę z jej przepisu i muszę przyznać że wzięcia nie miały chociaż tak samo smakowały jak te mamine . :o
Dziewczyny a piekliście juz ciasteczka ze skawrek...ach jak sobie przypomnę te czasy :serce: :serce:
ja dzis zrobilam tylko część dań,które mogą leżec...ale nie wiem jak uchronie jutrzejsze wypieki i ciasta
ale moze sie uda :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

a ja dzisaj robiłam wszystkie wypieki ,niestety jednej strucli makowej nie udało się uchronić :lol: :lol: :lol: sam zajadałam też :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witajcie :kwiat: Ja przez kilka ostatnich lat nie lubiłam Świąt :cry: ....przestała mnie cieszyć atmosfera przedświąteczna, a przygotowania denerwowały mnie i drażniły :roll: ........Ale przyszedł teraz czas, że cieszę sie jak wariatka, że nadchodzą :D :D i wcale nie boli mnie w krzyżu od stania w kuchni ;) :lol: ..........piekę, gotuję i przyrządzam potrawy z radością :D ..........ale ja wiem dlaczego tak się stało......... zjawiła się jak z bajki taka jedna mała istotka :serce: i mój świat się zmienił ...dzięki niej..... :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...a ja zawsze robię jedno ciasto takie do zjedzenia na już ..a jak to bywa później nie ma kto jeść .. :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Biedroneczko a zobaczysz jak inaczej będzie wyglądała choinka ....nie piękne bombki pasujące do całości ale przecudne krasnoludki będą dyndały ...wyciągniesz wszystkie z zapomnianych pudełeczek ...i to jest dziewczyny ta magia ..nasze matczyne serca :serce:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

..... i ciągle chce mi sie płakać....ale to z radości :serce:
ODPOWIEDZ