Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bardzo dziekuje za inf..ktos mi podsunął jeszcze temat zwrotów....bede probowac.. tylko ze mamy skierowania razem z mezem wiec te zwroty podwójne to chyba marzenie......
Witaj renata22 ja myślę że małżeństwa tez rezygnują..z pewnych powodów..dlatego warto dzwonić,ja bym jeszcze pojechała do NFZ i tam zapytała czy szansa jest..a potem codziennie dzwoniła...tylko ze zwrotów to masz 3 tygodnie do miesiąca na wyjazd..pozdrawiam Gosia
witam serdecznie... wlasnie dodzwonilam sie do nfz i o dziwo dostalam ze zwrotów polczyn -zdrój..!!!!!jestem cala happy!!!!tez wszystkim zycze takiego szczescia i powodzenia...
No to moje gratulacje...mówiłam że wszystko da sie załatwić...były tam koleżanki z forum nie dawno...i chyba zrobiły wpis..w oceń sanatorium...życzę udanej kuracji dla ciebie i męża
Rodzaj leczenia: UZDROWISKOWE LECZENIE SANATORYJNE DOROSŁYCH
Profil leczenia: CHOROBY UKŁADU NERWOWEGO (NEUROLOGIA)
od 21.08 do tej chwili spadło mi 994, jeszcze tak szybko mi nie spadało.
xzibi pisze:Rodzaj leczenia: UZDROWISKOWE LECZENIE SANATORYJNE DOROSŁYCH
Profil leczenia: CHOROBY UKŁADU NERWOWEGO (NEUROLOGIA)
od 21.08 do tej chwili spadło mi 994, jeszcze tak szybko mi nie spadało.
Ja mam REHABILITACJĘ w SANATORIUM UZDROWISKOWYM 28 DNI ....dzisiaj znów spadek ...nr.58 ....