Polanica od 13 lutego 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Re: Polanica od 13 lutego 2015

Post autor: anusia153 »

Topo , możesz pojechać wcześniej i wynająć sobie jakąś kwaterę prywatną w pobliżu Pieniawy , jest w czym wybierać , ceny kształtują się ok 50-60 zł za dobę od osoby .Jeżeli jedynki są już dawno zarezerwowane , to nic Ci to nie da , i tak nie dostaniesz , a dwójkę czy trójeczkę i tak dostaniesz bez względu kiedy przyjedziesz , wszystkie pokoje są w podobnym standardzie . Pozdrawiam :kwiat:
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2014 23:05

Re: Polanica od 13 lutego 2015

Post autor: Carmen »

:) Witajcie ! adamadi, spodobało mi się, ale nie zostałam. Potrzebowałam czasu, aby wejść na codzienne obroty. Było lepiej niż myślałam. Cichy, ciepły pokój. Współlokatorka ok. Pogoda, jak na tę porę roku też nie była zła. Chłodno, bez śniegu, bywało słonecznie. Zabiegi przyzwoite, chociaż kręgosłup podzielili na części i masowali tylko jeden "kawalek". Polanica trochę przydymiona /kominy/, ale mimo tego ma wiele uroku. Sporo knajpek.Jest gdzie spacerować. Polecam wszystkim, ale chyba jednak latem. Pozdrawiam. :)
ODPOWIEDZ