Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czyli wszystko zależy od pań, które siedzą po prostu w pokoju, gdzie przydzielają i wypisują skierowania do sanatorium, stąd u niektórych chęć "popisania się wiedzą" na temat rehabilitacji. Sam pobyt nad morzem , a dodatkowo w mikroklimacie, który posiada Kołobrzeg, jest też leczeniem. I to wystarczy. Tak było w moim przypadku. I o tym zdecydowała właśnie taka pani, tyle, że ta moja była przesympatyczną, uczynną i jak widać mądrą urzędniczką
basiat, jaki ośrodek w Kołobrzegu dostałaś i w jakim terminie? Jutro idę na komisję, zapewne też dostanę do wyboru Augustów i Gołdap i będę starała się użyć uroku osobistego
Oooo, przykro mi
a moja koleżanka dziś dostała Kołobrzeg w tym samym terminie , co ja. Jedziemy razem!!
Spróbuj za jakiś czas. Nie rezygnuj. Nie znam szczegółów twojego schorzenia, ale warto jeszcze próbować. Może trafisz na innego orzecznika i ten stwierdzi, że Ci się należy.
Głowa do góry