Sanatoryjna moda

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 20:34
Oddział NFZ: Śląski

Re: Sanatoryjna moda

Post autor: kropkaem »

wiesniaczkaela pisze:
Dresik się wywietrzy ;)
Ło matko... :D
Dresik się wietrzy? :o :oops:
Przepocony dres, koszulki, skarpetki i co bądz, śmierdzi na odległość, to tak jak przesiąkniete ubranie dymem papierosowym.
Jedno i drugie wywołuje u mnie niesmak, niechęć i mdłości :-)

A dresik? Czyż nie może być kobiecy?
Owszem naciągnięte, luzne gatki, z wypchanymi kolanami odstraszają.
Ale dopasowany dres, odpowiedni do figury, podkreślający kobiece kształty, z dobrze dobraną koszulką, może prezentować się równie dobrze, co najbardziej wyszukana kreacja :-)
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

darek pisze:Moda temat rzeka ,zresztą temat jak ubrać się czy wyjść na dancing w sanatorium już napisaliśmy kilka postów .

Ważnym jak nie najważniejszym pozostają buty.

Tak buty niestety nie umiemy dobrać obuwia do pory czy miejsca, znane są nam przypadki ,że w tym samym obuwiu "delikwent" jest na śniadaniu ,pojawia się na zabiegach idzie na plaże czy popołudniowy spacer w nieodłącznych KUBOTACH- plastykowych klapach ,nie daj boże pojawi się jeszcze na dancingu.

Bywając niejednokrotnie zastanawiam się czy jest problem zakup za 3-4 złote nasączonej gąbki do butów -dostępne w każdym sklepie obuwniczym są kolorowe jak i bezbarwne.

To samo ma się z obuwiem na dancingi pomijam już Pana w białych skarpetach i sandałach wszak chyba każdy jadący ma pełne buty ( niech są to nawet buty sportowe typ -adidas ) wszak i tak Panowie w dużym % preferują spodnie jeansowe plus ew koszula czy koszulka polo -BROŃ BOŻE -Tschirt
Taaaa...
Zaś nie ogarniam.. :)
Co z tego, że mężczyzna ubierze się w garnitur i fajne butki, krawatkę i "obleje" się boskimi perfumami...
Skoro w tańcu i zabawie okaże się sztucznym kołkiem :D :D
Wolałabym żeby przyszdł w szorach, klapkach, dresie itp. a umiał się ruszać i dobrze bawić :lol:
Nie oceniam ubioru, cenię dobrą zabawę i osobowość. Czy to w klapkach, czy nawet na boso.
Grunt to pełen luz, dobre samopoczucie i swoboda.
A cała reszta, to...czasami sztuczny dodatek, bo tak przecież wypada.
Więcej luzu...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Przepraszam , ale to samo ma się i do kobiet ;) Co z tego, że piękna ,sexi ,ładnie ubrana jak sztywna w tańcu ,jeden kawałek i pa pa :D
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ilem pisze:Przepraszam , ale to samo ma się i do kobiet ;) Co z tego, że piękna ,sexi ,ładnie ubrana jak sztywna w tańcu ,jeden kawałek i pa pa :D
Oczywiście ilem, to samo tyczy się kobiet :-)
Mogę pójść nawet w dresie, i wiem, że mogę "przeskoczyć" nie jedną sukieneczkę i szpilki :-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kropkaem :kwiat: mi osobiście nie raz zdarza się wskoczyć na fajfy prosto ze spaceru w traperach ,adidasach , koszulce termoaktywnej i wcale nie wymiękam :D . .Grunt to dobra zabawa
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Fajfy to totalny luzik :)
kropkaem
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ilem pisze:Kropkaem :kwiat: mi osobiście nie raz zdarza się wskoczyć na fajfy prosto ze spaceru w traperach ,adidasach , koszulce termoaktywnej i wcale nie wymiękam :D . .Grunt to dobra zabawa
Oczywiście, że do akceptacji.
Tylko..pod warunkiem !!! ...żeś nie "pachnący" potem :-)
Umiesz się ruszać i odpowiednio prowadzić partnerkę :-) to uwierz, nie zwrócę uwagi co masz na sobie :lol:

Jeśli, zaistaniałaby sytuacja, że w sanatorium organizowany jest bal, konkretna impreza, to wtedy i owszem, wymagany jest odpowiedni/ stosowny ubiór, ale w każdej innej sytuacji - cenię luzik i swobodę :-)
martynaQ
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sty 2016 17:56
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: martynaQ »

ilem pisze:Przepraszam , ale to samo ma się i do kobiet ;) Co z tego, że piękna ,sexi ,ładnie ubrana jak sztywna w tańcu ,jeden kawałek i pa pa :D
Witaj Ilem :) Muszę się z Tobą zgodzić.Mieliśmy w sanatorium taką spontaniczną potańcówkę,gdzie właśnie trafiłam w dresie,zresztą nie tylko ja :) Była jedna pani bardzo ładnie ubrana,ale co z tego jak "kołeczek".Pan,który z nią tańczył trafił się mnie i wytańczyliśmy się znakomicie.Muszę się przyznać,że marzę o tym,żeby jeszcze kiedyś w życiu z nim zatańczyć :) :kwiat: Wniosek nasuwa się sam :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A ja miałam fajną przygodę w tym roku w sanatorium :lol:
Tak bardzo męża prosiłam ;) na kolanach żeby mi pozwolił wyjechać do pięknego Lądka że w spodniach aż zrobiłam dziury :lol: no i w takich z kolezanką wybrałam się na wycieczkę .Stoimy w umówionym miejscu czekając na autokar i widzę jak mnie obserwuje jeden pan ;) i co chwilę się przechodzi obok nas ...aż wreszcie nie wytrzymał i podszedł do mnie ..przychylił się do mojego ucha i tak rzekł "ładna jesteś ale masz dziure w spodniach "i ręką łapie mnie za bluzkę i poprawia jak małej dziewczynce :lol: :lol: aby zakryć tą dziurę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Elunia :serce: wpadłaś mu w oko :P jednym słowem :kwiat: zresztą nie dziwię się, że zwrócił na Ciebie uwagę :D wszak piękna z Ciebie kobitka :kwiat: :serce:
ODPOWIEDZ