Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gwiazdeczko Ty moja życzę Ci namiętnej miłości, szalonej radości, szczęścia co niemiara i do tyłu chodzącego zegara
A oprócz tego wszystkiego dnia Ci życzę przemiłego
To mówiłam ja...Miriam
NIE ładnie jest wypominać Wiek i Urodziny Koleżance z Mojej Parafii
a po za tym w tym Regionie Polski Obchodzi się Imieniny Które Obchodzone są w Lipcu i na Ta Im preze ZAPRASZAM w Imieniu Solenizantki
Solenizantko Urodzinowa
Urodziłaś się w dniu nie szczególnym bo 13 grudnia -Nawet nie możesz czy nie mogłaś obchodzić swych urodzin HUCZNIE bo PROWOKACJA .
Czego Życzyć młodej Atrakcyjnej Pani ??????????
Zdrowia
Spełnienia tych najskrytszych marzeń
Tego czegoś
I oby Zakonnice zbytnio nie pilnowały
Życzę Ci, aby marzenia które skrywasz na dnie Twojego serca, doczekały się spełnienia. Korzystając z okazji Twojego święta przesyłam Ci również garść nadziei i wiary, aby dały Ci one siłę do pokonywania trudności jakie pojawiają się w codziennym życiu
W Szczęściu,Zdrowiu niech przemijają następne lata,Spełnienia,Marzeń,Realizacji Zamierzeń,Przyjaznej Atmosfery Wokół i Niezawodnych Przyjaciół.Fura Buzioli i Kosz