Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Felice baluje z ekipą we Wrocławiu a ja starałem się w najbardziej przystępny i prosty sposób pokazać jak można wstawić fotkę do tematu. Mam nadzieję, że Danusia ćwiczy. Ja zaś prawem OZ wypełniam powstałą lukę pytając: gdzie jest to źródełko i jak się nazywa?
zrodlo.JPG (34.58 KiB) Przejrzano 525 razy
Aby pytanie nie było zbyt proste nazwa źródła została wyretuszowana
Oczywiście, to jest to źródło - zdjęcie w oryginale wygląda tak:
IMGP0311.JPG (34.7 KiB) Przejrzano 503 razy
źródło to znajduje się niedaleko sanatorium Równica w Ustroniu, nieopodal potoku Gościeradowiec.
Gratulacje dla zgadującej i czekam(y) na kolejną zagadkę
to może osoby które na razie mają problem z wstawianiem zdjęć niech piszą że rezygnują z pierwszeństwa przecież zgadywanie bez wstawiania też może być fajną zabawą a tak jest zastój ....hmmm .....+alicja+ spokojnie ...dasz radę