Przepraszam, po weekendzie i nie nałożyłem okularów,
ale przeczytałem, że masz ochotę na spacerek z miłą Panią
Chyba sam sobie poradzisz, żeby taką Panią znaleźć,
bo chyba już wstępnie to Gienią się zainteresowałeś

Darku, to fakt jak zęby przy okazji wyjazdu do sanatorium się straci to trzeba będzie słono u Stomatologa zapłacić, a szczególnie teraz kiedy wszyscy doliczają za płyn do dezynfekcji, którego w dozownikach ciągle brakuje i za maseczki, które z kolei sami sobie kupujemydarek pisze: 30 sie 2020 16:34??????Gustaw pisze: 30 sie 2020 14:28 Ładnie piszecie o miłości. Gdyby nie zazdrość to detektyw by nic nie zarobił. Ja już jutro będę szpiegował w słonecznych okularkach nad morzem. Jak będzie coś podejrzanego to napiszę.
Z całym szacunkiem lepiej nie szpieguj.
Kiedyś słyszałem przypowieść nie wiem czy zmodyfikowaną czy prawdziwą .
Znajoma z firmy dostała skierowanie do Wojskowego do Krynicy, Znajoma jak w firmie powiadają Dziewucha do Tańca i Różańca.
W pokoju otrzymała z "Przydziału" Koleżankę z tzw wschodniej Polski jak Koleżanka opowiadała Ładna Była i nie jeden oko zawieszał .
Koleżanka jako że Bardzo lubiała Tańce szybko wpadła w grono -ekipę Tańczących po kilku dniach Koleżanka poznała Kolegę ot Kuracjusza niedopytywała się o bo Wiadomo Albo Dyrektor ,albo Wdowiec.
Turnus mijał i Koleżnka z pokoju miała Uroczystość Imieniny czy Urodziny zebrało się większe grono aby ...w pewnym momencie poruszenie .
Znajomy Koleżanki wraz z Kolegą z Pokoju odeszli podczas Imprezy od Stołu i Dorwali Pana ,który od tygodnia Namiętnie strzelał Fotki.
Okazało się że Ów Detektyw musiał być niskich lotów bo Trafił na Dwóch Anty Terorystów czy coś Pokrewnego z Tych Naszych Polskich Służb wywiadowczych.
Panowie byli na turnusie Rehabilitacyjnym .
Panowie zweryfikowali DETEKTYWA chyba poleciały ze dwa zeby i było Grubo.
Okazało się że Ów Pan Został wynajęty przez Szanownego Małżonka aby dostarczyć materiały do Rozwodu .
Bo Zona co roku jeżdziła do Sanatorium.
A w Kołobrzegu ciagle przewijają się różni Nawiedzenii Detektywi
RAdze UWAŻAĆ bo mozna stracić troszkę uzębienia a wiadomo Stomatolodzy w Czasie Pandemii Stali sę drosi![]()

Ja tam się nigdzie nie wybieram