test
-
forumowicz
Re: test
jeśli to Elu o mnie , to jestem men jak men - zwyczajny .Fionka pisze: 07 kwie 2018 15:42 Nasz forumowy kolega pisze o ataku na swoją niewinnosc :lol:Widać niezły z niego Men i kobitki po prostu tracą głowę na jego widok.![]()
![]()
zaczepki takich pan , traktuje śmiechem . chociaz czasami sa tak nachalne , ze nie wiadomo jak sie zachowac .nie dotyczy to tylko mnie , wystarczy , że facet ma - jak piszesz rozporek , a niejedna sie slini do niego
jest to ułamek niewielki kuracjuszek , ale jest - ja takim mówie - baj baj ... nie szanuje kobiet , które same sie nie szanują
-
forumowicz
Re: test
ot co !Serenada pisze: 07 kwie 2018 19:09 ..ja też jestem gadułą.uwielbiam ludzi wszystkich.Zawsze poznaję mnóstwo fajnych ludzi z ktorymi spędzam wesoło czas.Ale niestety bywają również bardzo wyraźne propozycje spędzania razem czasu w inny sposób.Zastanawiają mnie te osoby.W jak otwarty i bezpardonowy sposób idą do celu.Smutnym jest to.że w tym w dużym stopniu wyspecjalizowały się w tym kobiety.Nawet potrafią walczyć dwie o cudzego męża. O zgrozo!!!Traktują to jako dodatkowy zabieg w pakiecie.Babski boks a wygrana to puchar pełny ludzkiego nieszczęścia. Faceci nie muszą się mocno wysilać. Jak ta odmówi to inna zaproponuje....Nie jest to normą.Ale zawsze kilka takich osób na turnusie znajdzie się co nie widzi w tym nic złego. Ot....było. ...minęło. ...a u kogoś życie załamało się.
Porozmawiaj Medi z kimś. kto w takich miejscach pracuje.Oni są swiadkami moralności kuracjuszy.Włos się jeży na głowie.
Pozdrawiam...![]()