Czy był ktoś w ConcordiaSalus w Pniewach Osiaczek 8 A ???

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
malenka
Na forum od: 01 paź 2013 14:21
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 11

Re: Czy był ktoś w ConcordiaSalus w Pniewach Osiaczek 8 A ??

Post autor: malenka »

Witam!
Do kolegi darka, powiedz jak Ci w domu jedzenie podają? Czy masz obsługę "specjalną" czy kelnerke? Że Ci nie pasuję, że Panie sprzątające podają Ci obiad???
A tak w ogóle mam pytanie...Bo nie zdążyłam sobie zrobić zdjęcia grupowego, na którym mi tak bardzo zależało...czy będzie możliwość jeszcze zrobić sobie takie foto??? Bardzo proszę pomoc naszych kochanych kuracjuszy...Wystroiłam się tak ładnie, ale nie zdążyłam wyjść... :( Chyba potrzebuję więcej czasu na strojenie aniżeli niektóre panie...A może ktoś wybiera się dziś do drewutni? Mam taką ochotę poszaleć, przecież to ostatni już tydzień w tym cudownym i zacisznym miejscu...pełnym wrażeń i niesamowitych doznań. Jak ktoś w przyszłości będzie miał możliwość wyboru, niech wybiera "OSIECZEK" !!!
Pzdrawiam gorąco i ślę wszystkim słodkie buziaczki :*:*:*

ps.dozobaczenia w drewutni! Dziewczyny chłopaki stawiają piwo ;)
bodo
Na forum od: 01 paź 2013 16:53
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: bodo »

Ten KLIENT 1 to przecież nie jest Kuracjusz tylko oszołom i przydupas kobitki którą wyrzucili z pracy i teraz się odgrywają. Który Kuracjusz może obserwować ośrodek przez kilka miesiecy
a wszystkie inne uwagi zerznął zywcem z innych wcześniejszych opinii pisanych przez takich samych jak on.
Dziwne że prawo nie karze takich oszustów. Na zachodzie płaciłby za takie oszczerstwa do końca życia i musiałby ostro brać się do roboty a nie smrodzić w stołek przed komputerem.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Do Pani :malenka "

Do kolegi darka, powiedz jak Ci w domu jedzenie podają? Czy masz obsługę "specjalną" czy kelnerke? Że Ci nie pasuję, że Panie sprzątające podają Ci obiad???

Powiem Ci
Obiad zawsze gdy mam podawany mam przez Żonę ..Synową Matkę Siostrę w ODPOWIEDNIM ..STROJU NIGDY ,ale to nidgy Żadna z Tych Koniet nie podała mi posiłku bezpośrednio lub wtrakcie sprzątania pomieszczeń!!

Ten Pan ,który opisywał zdarzenia Napisał ,że posiłki podawały te same osoby wtych samych strojach co sprzątały

Zreszta bywałem w wielu Osrodkach i NIGDY nie spotkałem się ,aby łączono Pracę Pań kelnerek z Paniami sprzątającymi
Może tak się zdarzyć w małych osrodkach
Pozdrawiam
karolczarny
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 paź 2013 03:40

Post autor: karolczarny »

witma
mam turnus 28-01-2014 mogę kogoś zabrez z kołbieli
cunioo 123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 sty 2013 17:24
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: cunioo 123 »

Witam też wybieram się na ten turnus 28.01.2014r. jadę z Puław samochodem i mam wolne miejsca.Witamy w klubie na razie jest nas dwóch.
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2013 15:13
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: jarwod »

Witam , mam pytanko czy któryś z kuracjuszy chorujący na ŁZS i z nadciśnieniem leczył się w tym ośrodku ?
Czy osoby z nadciśnieniem przechodzą krioterapię ?
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Z tego co wiem przed każdym wejściem do kriokomory jest sprawdzane ciśnienie .I osoby z nadciśnieniem nie są dopuszczane do tego zabiegu ,,,,Powyżej 140 ,,,,
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki za odpowiedż .
Mam jeszcze jedno pytanko
Czy osoby z chorobami skórnymi dopuszczani są na basen .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj jarwod :D Jest wiele chorób skórnych,ja mam egzemę a że jest to choroba nie zarażająca korzystam z basenu,nie ma przeciw wskazań.Jedynie jak stan mojej skóry się pogarsza ,dla własnego bezpieczeństwa nie korzystam .Jest wiele chorób grzybiczych i tego się najbardziej obawiam.Właśnie ja :!: jestem narażona na zakażenia,moją chorobą nie można się zarazić .Tak samo łuszczyca tym też nie zarażamy się przez kontakt .Pozdrawiam :D
jarwod
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dzięki smuga za szczegółowe wyjaśnienie choć o tym wszystkim wiedziałem i byłem świadom tego
Choruję już od 20 lat na Ł , a od ok. 2 lat na ŁZS
Lecz nie chodziło mi w tym przypadku czy ja mogę korzystać z basenu tzn. z pływalni bo słowo basen może różnie się kojarzyć , chodzi mi o to czy będę dopuszczony w sanatorium do publicznej pływalni .
ODPOWIEDZ