Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
czyli bardzo szybko ....myślałam,że z 5 miesięcy przynajmniej..a tu tylko 3 miesiące.Dziękuję i pozdrawiam Ciebie......a siostrze życzę miłej i dobrej rehabilitacji
Widzicie moi drodzy..czasem człowiek planuje coś jak ja wyjazd z PFRONU..a okazało się że jestem już po operacji ręki i lekarz skierował mnie na poszpitalne sanatorium...A już szukałam tu gdzie się wybrać..a teraz najpierw muszę poczekać na to ..kiedy i gdzie mi przydzieli fundusz...potem dopiero mogę zaplanować to co chciałam.Ale dziękuję wszystkim za opinie i podpowiedzi dobrych miejsc i dobrych sanatoriach .
bogjan nie rezygnuj ...nie tylko te 3 miesiące są śliczne i ciepłe..Ja w zeszłym roku byłam od 8 maja w Bieszczadach w sanatorium i było upalnie....zresztą każdy miesiąc ma swój urok..a do rehabilitacji nie najważniejszy jest miesiąc prawda???