Irenko, bo właśnie taka jestem. Czasem mówię tak: "Co mi pozostało..." i tryskam nie tylko humorem ale też i energią, której z każdym rokiem mi przybywa. Pozdrawiam serdecznieIrena0404 pisze:Hania witaj...wszyscy miłośnicy zwierząt tak mają, ze moga dłuuugo o swoich pupilach, wiem co mówię...bo sama miałam czworonoga
pozdrawiam i pisz...bo świetne czyta się twoje wpisy, tyle w nich humoru i pozytynej energii
Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Hania na temat upływu czasu to ja użyłabym tu dosadniejszego określeniahania_lee07 pisze:Irenko, a co to jest nuda? Ja tego nie wiem i wiedzieć nie chcę. Tam gdzie ja na nudę nie ma miejsca, czasu mi szkoda. Popatrz jak on "zapiernicza" - dopiero był piątek a już wtorek itd. Dopiero mój numer do sanatorium wynosił 78950 a dziś 14950... Trzeba wyrywać z życia ile się da a nie ma tak wiele, to już tylko "strzępy", okruchy życia, "całości" już dawno i bezpowrotnie minęły i "nie ma to, tamto" jak mawia Ferdynand Kiepski
-
Rachel
- Przyjaciel forum

50-latki to bardzo często kobiety piękne i silne, mające czas dla siebie, niezależne. Może dlatego właśnie są uśmiechnięte i zadowolone z życia.
pozdrawiam Bożena
-
Rachel
- Przyjaciel forum

-
Rachel
- Przyjaciel forum

50-tka jest fajna i 30-tka też fajna. To nie zależy od lat a od osoby. Tylko jest jedno "ale" - otóż każdy człowiek ma w sobie to co "dobre". Dla jednego jest to "?" a dla innego "??"elvis pisze:Lepsza 50-latka,jak fajna 30-stka. Ktoś się ze mną nie zgadza?![]()
![]()