kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2010 19:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: magdalena32 »

ups.. ;) zaplątałam się trochę-45 tys miałam w styczniu 2010-gdy wniosek składałam.. :?
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Nie wiedziałam,że jest"a"i"b":)Nie mam pojęcia do której się zaliczam..z Krakowa jestem..pozdr.
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

I doczekałam się :D Na stronie pojawiła mi się informacja,że jadę w październiku.Do Iwonicza Zdroju.Zresztą, w którym dwa lata temu byłam:)No cóz..mogł byś listopad ;)
kamila
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 10:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kamila »

No i jest jak mowilam . Nie ma co samemu odliczac i sie cieszyc na zapas. Balam sie ,ze wypadnie mi na uroczystosc rodzinna , a okazuje sie ,ze ho ho .... moze jeszcze uplynac co najmiej miesiac . W maju poszlo ok. 2000 nr-ow , totez bylam pelna nadziei :D ... w czerwcu 1400 nr , a teraz idzie jak krew z nosa . W ostatnich dniach schodzi srednio 6 nrow dziennie ! :o
Ogolnie w lipcu poszlo tylko 300 do tej pory . Tak wiec znow zaczynam sie niepokoic :roll:

Magdaleno , no wlasnie , zastanawia mnie czy informacja o statusie pojawia sie jeszcze gdy schodza numery .
W ogole jestem zdziwiona , ze wiadomo juz o wyjezdzie 3 mies. przed . Zreszta to bardzo dobrze . Tylko sie boje , ze u mnie tak nie bedzie . Czyzby to zalezalo od regionu ?
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Też mnie zdziwiło,że z takim wyprzedzeniem na stronie nfz pojawiła się ta informacja.Oficjalnego pisma w tej sprawie nie dostałam jeszcze.Miałam ok 3 tys numer.pozdrawiam
kamila
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 10:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: kamila »

Dzieki za odpowiedz .
No ja mam w tej chwili nr 2225 , na razie status bez zmian .
Pozdrawiam serdecznie.
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Post autor: Ewaaaa »

Witam wszystkich oczekujących !Magdaleno ale masz super przynajmniej już wiesz i powoli możesz się przygotowywać do wyjazdu :) a ja jestem w kropce,teraz mam numer 3140 i jestem z małopolski no i pewnie dostanę tak niechciany przeze mnie listopad ale cóż zrobić myślę że chociaż miejscowość będzie atrakcyjna bo w innym przypadku można się załamać.Zdaje mi się że lekarz zasugerował mi też Iwonicz ale o niczym to nie świadczy że tam dostanę.Pozdrawiam
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Faktycznie,do plus że wiem kiedy wyjadę :o Mimo wszystko mialam nadzieję na sierpień lub wrzesień :? ..I nie na Iwonicz..bo tam byłam już w sanatorium..To moj drugi wyjadz w życiu do sanatorium..i po raz drugi w to samo miejsce..No ale cóż-ważne że w ogóle pojadę:)I mam nadzieję kręgosłup trochę podreperuję;)pozdrawiam i wytrwałości w oczekiwaniu życzę :)
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ewo,myślę ze lada chwila dostaniesz informację od NFZ.W przeglądarce skierowań żadnej informacji jeszcze nie masz?Zawsze można zadzowinić do funduszu..podobno 18 miesięcy od złożenia wniosku zobowiązani są do przedstawienia terminu wyjazdu...A mnie w lipcu właśnie 18 miesiecy stuknęło;)
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Post autor: Ewaaaa »

Wydaje mi się że rzeczywiście lada moment mogę dostać termin, muszę częściej obserwować teraz kolejkę .Może jestem przewrażliwiona ale do sanatorium jadę pierwszy raz i miałam nadzieję że uda mi się wyjechać w fajnym miesiącu chociażby dlatego że pracuję cały rok bez urlopu :evil: Nie nie będę dzwonić do NFZ bo w zasadzie już mi obojętne ,fakt ,jeszcze miesiąc temu miałam nadzieje na wrzesień ,pażdziernik ale skoro Ty Magdaleno dostałaś przydział na pażdziernik a miałaś numer z tego co pamiętam o ok.800 mniejszy od mojego to wszystko jest już jasne.Pozdrawiam i zamieniam się w obserwatora :shock:
Zablokowany