Dzień Odpoczynku dla Zszarganych Nerwów...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Dzień Odpoczynku dla Zszarganych Nerwów...

Post autor: malgorzatas »

eluunia pisze:Andrzejku zapewniam Cię że szybciej oddałabym fuchę Krecikowi ...niż osobistego kierowcę :lol: :lol: ale sama też lubię kierownicę ;) to taka moja niezależność :) Miłego popołudnia :)
Jak ja wam zazdroszcze..mimo ze mam samochod to panicznie boję sie jazdy...wole komunikacjie miejską...ale to mój wybor :kwiat: ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jak dobrze że można tu zajrzeć i troszkę pobyć ;) :D :D no parę sytuacji dnia dzisiejszego mi poszarpało moje struny :roll: :lol: :lol: nerwowe.....a tak pięknie zapowiadał się dzień ....ale na przekór ...dałam radę i już mogę odpocząć :D :D i bardzo spokojnie wypić :lol: :lol: trzecią kawę.... ;)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

smuga pisze:Jak dobrze że można tu zajrzeć i troszkę pobyć ;) :D :D no parę sytuacji dnia dzisiejszego mi poszarpało moje struny :roll: :lol: :lol: nerwowe.....a tak pięknie zapowiadał się dzień ....ale na przekór ...dałam radę i już mogę odpocząć :D :D i bardzo spokojnie wypić :lol: :lol: trzecią kawę.... ;)
Tak na wszelki wypadek dla ukojenia zszarpanych nerwów. :lol: :lol: :lol:
[ obrazek zewnętrzny ]
Pozdrawiam. :kwiat:
forumowicz

Yoko ,toż to marzenie ....ale masażyk przydał by mi się :lol: :lol: na stopy .... ;) boziu ale zdeptałam kilometrów :lol: :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga pisze:Yoko ,toż to marzenie ....ale masażyk przydał by mi się :lol: :lol: na stopy .... ;) boziu ale zdeptałam kilometrów :lol: :lol:
Mówisz masz masażysta, może być :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
[ obrazek zewnętrzny ]
forumowicz

:D :D teraz to chyba pójdę na całość :lol: :lol: co tam stopy ...reszta też może być z takim masażystą ;) :lol: :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga pisze::D :D teraz to chyba pójdę na całość :lol: :lol: co tam stopy ...reszta też może być z takim masażystą ;) :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :kwiat:
forumowicz

Yoko ty się nie chichraj :lol: :lol: tylko dawaj adres tego masażysty :roll: :lol: :lol:
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hm.... adresik no coś Ty, tylko go na chwilkę pożyczam ;) :lol: :lol: :lol: lepiej pisz dokładnie Twój co by nie pomylił i trafił tam gdzie ma. :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Może być pożyczka,,,, ;) a nuż mu się spodoba i :roll: zostanie na dłużej :lol: :lol: :lol: adresik.....nie trzeba na masaż,wystarczy ręczniczek ;) ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ