Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze:Chyba zaadoptuję ją jest śliczna , zaraz postaram się umieścić zdjęcie. Fruzia bo tak dałam jej na imię poznaje każdy zakamarek mojego mieszkania.
Słoneczko, Twoja Fruzia jest prześliczna ...zobaczysz jakim serduszkiem Ci się odwdzięczy za to, że ją przygarnęłaś....
Sloneczko pisze:Doradźcie mi co dawać do jedzenia kotce 4 miesięcznej...każdy mówi coś innego i ja .......zgłupiałam
sloneczko najlepiej Tobie powie weterynarz..przejdz sie i przy okazji kota zaszczepisz..a kazdy tobie bedzie mowil co innego..a tam masz dobre zródlo informacji pozdrawiam
Sloneczko pisze:Doradźcie mi co dawać do jedzenia kotce 4 miesięcznej...każdy mówi coś innego i ja .......zgłupiałam
sloneczko najlepiej Tobie powie weterynarz..przejdz sie i przy okazji kota zaszczepisz..a kazdy tobie bedzie mowil co innego..a tam masz dobre zródlo informacji pozdrawiam
Dzięki Małgosiu ,,,nawet nie wiem kiedy się kota szczepi Ale wszystkiego się dowiem
Słoneczko przede wszystkim pokarm dla kociąt.Mnie zalecono podawanie i mokrej i suchej karmy,na dodatek często zmieniam smaki bo jak kot przyzwyczai się do jednego,to mogiła,nie tknie innej.
Dziękuje Alice Twoje podpowiedzi sa dla mnie bardzo cenne. Dzisiaj ide do sklepu zoologicznego po jakaś nowa karmę . Nie kupuje na razie dużo , własnie z tego względu aby zobaczyć co jej najlepiej smakuje. Dostałam ze sklepu przed wczoraj jakaś sucha karmę, ze gdy moja kotka ja powąchała to otrzepała łapką i od razu uciekła, długo przyglądała się tej karmie z daleka aż w końcu musiałam dać jej coś innego do zjedzenia. Ciekawe co ona tam wyczuła????
Szczepienie kota 7-8 tydzień życia pierwsze ,następne za chyba 3 tygodnie ,a później za rok .Szczepi się przeciwko ,kociemu tyfusowi,kociemu katarowi ,białaczce ,chlamydiozie i coś tam jeszcze ,najlepsza jest szczepionka skojarzona na bodajże 5 kocich chorób (najtaniej wychodzi) .W sumie najtaniej wychodzi szczepić zwierzaka na wsi bo w miastach ceny nawet dwa razy wyższe ,za samą szczepionkę na 5 chorób zapłaciłam 50 zł (cena prawie hurtowa )