Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
och.... ona wymaga ciepłych słów więc ciągle do ucha mi mów ...szepcz cichutko piękne słowa a ja w sercu je zachowam codziennie nową porcję takich przysmaków mi dawaj i nigdy tych szeptów nie zaprzestawaj ale mnie dziś wzięło
Miłość jest czymś najwspanialszym co możemy dostać od życia : motyle w brzuchu , bezsenność w nocy, pozytywna energia , przyspieszone bicie serca . Jeżeli obdażamy osobę która odwzajemni Twoje uczucie, wtedy możesz mówić że wszystko wokół nie ma znaczenia. Liczy się tylko Ta jedyna osoba!!!