Ustroń Równica

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
guana503
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2015 10:46

Re: Ustroń Równica

Post autor: guana503 »

Sukienki obowiązkowo trzeba zabrać i to lekkie ;)
Jak wygląda sprawa z ręcznikami? Pani w recepcji powiedziała, że dają tylko 1 ręcznik.
Awatar użytkownika
Leon43
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2014 22:24
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Leon43 »

ręczniki dają dwa, (ja tak miałem ale w innym sanatorium) a po tygodniu wymiana, lepiej wziąć swój, na basen jak znalazł.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W Równicy ręcznik dostałam jeden, wymieniany był na moją prośbę.
Miałam swoje ręczniki, tego używałam tylko jako dywanika przy wychodzeniu spod prysznica.
Warto mieć kolorowe, charakterystyczne ręczniki. Zdarzało się,że te sanatoryjne były mylone na basenie
guana503
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 sty 2015 10:46

Post autor: guana503 »

Dzięki bardzo za odpowiedź :kwiat: :kwiat: Mam nadzieję, że jeszcze znajdą się jakieś rady, albo uwagi :) :
Byłam już kilka razy w sanatoriach, ale komercyjnie jadę pierwszy raz i nie wiem na co mogę liczyć.
Jeszcze martwi mnie dojazd, ale myślę, że do tej pory też się ktoś odezwie kto jedzie w tym samym czasie :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
jol_ta
Na forum od: 15 mar 2015 19:21
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: jol_ta »

Witam. :) Jestem zainteresowana tematem turystyki. Czy w niedziele kiedy nie ma zabiegów, są organizowane jakieś wyjazdowe wycieczki z Równicy i ewentualnie dokąd?
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Nie wiem jak teraz, ale podczas mojego pobytu w 2012 roku rynek imprez turystycznych w SU Równica zdominowało Biuro Turystyczne WATRA. Wachlarz proponowanych wycieczek i imprez przebogaty, od wyjazdu do Wiednia po zwiedzanie najbliższej okolicy. Tutaj masz bieżący wykaz imprez >>http://www.watra.com.pl/files/Grafik/grafik.pdf, większość z nich to imprezy cykliczne. Więcej informacji znajdziesz na stronach biura lub w hallu, po wejściu do Równicy.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Do tej pory Watra organizuje wycieczki. mają szeroka ofertę- od bliskich np do Wisły czy do koliby góralskiej po dalsze np do Wiednia.
ODPOWIEDZ