Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa56
Miło czytac takie fajne opinie .Mam skierowanie w ręku, i uwierz mi, bardzo chchiałabym pojechać.Sytuacja w mojej rodzinie jest szczególna, wczesniej musialam zrezygnowac z sanatorium w Swieradowie, do ktorego mialam jechac w lipcu.
Otrzymalam nowe, wlasnie do Ustronia na pazdziernik.Zobaczymy,teraz nie moge nic planowac.
Pozdrawiam
Ewuniu kochana
Ja mysle podobnie, zwlaszcza, że teraz szczegolnie potrzebuje wypoczynku i podreperowania zdrowia, także psychicznego.
Ale czas pokaze czy okolicznosci pozwola mi na to.
Pozdrawiam Cie gorąco
iwcia pisze:Ewuniu kochana
Ja mysle podobnie, zwlaszcza, że teraz szczegolnie potrzebuje wypoczynku i podreperowania zdrowia, także psychicznego.
Ale czas pokaze czy okolicznosci pozwola mi na to.
Pozdrawiam Cie gorąco
Wobec tego trzymam kciuki aby wszystko ułożyło się pomyślnie
Trzymaj się
Pozdrawiam serdecznie
iwcia pisze:Witaj agalew
Ja mam skierowanie do Ustronia,ale od 6 pazdziernika, więc Ty juz będziesz konczyla turnus.
Nie jestem pewna teraz czy wogole pojadę, ale jesli sie uda, bede w Równicy.
Pozdrawiam serdecznie.
Iwia, dziękuje, za wpis. Życzę żeby Ci się udało pojechać i podreperować zdrowie. Mam nadzieję, że się jeszcze odezwiesz. Pozdrawiam serdecznie
agalew pisze:Czyżbym w tym sanatorium miała być sama
Aguś, tak to jest
Jak ja jechałam to też właściwie nikt się nie odzywał w moim terminie a ludzi było ....
W innych natomiast fajnie się umawiają
W każdym razie sama nie będziesz
Pozdrowienia i buziaki
iwcia pisze:Ewa56
Miło czytac takie fajne opinie .Mam skierowanie w ręku, i uwierz mi, bardzo chchiałabym pojechać.Sytuacja w mojej rodzinie jest szczególna, wczesniej musialam zrezygnowac z sanatorium w Swieradowie, do ktorego mialam jechac w lipcu.
Otrzymalam nowe, wlasnie do Ustronia na pazdziernik.Zobaczymy,teraz nie moge nic planowac.
Pozdrawiam
Witaj:) Przykre, że nie możesz sobie nic zaplanować. Tak, bywa w życiu. Postaraj się jednak (jeśli będziesz mogła)pojechać do Ustronia. Pozdrawiam serdecznie
Ewa56 pisze:
Witaj:) Przykre, że nie możesz sobie nic zaplanować. Tak, bywa w życiu. Postaraj się jednak (jeśli będziesz mogła)pojechać do Ustronia. Pozdrawiam serdecznie
Ewa jadę na 100% nawet jakbym am miała być sama W sumie jak jechałam do Szczawnicy , tez nikt nie odpowiedział. może Ci co jada, nie zaglądają na wspaniałą stronę , jaką jest NS