Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dłoni

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Na walizkach ... czyli poczekalnia ze skierowaniem w dło

Post autor: Betina71 »

AgaC pisze:jeszcze 4 dni 8-)
Super a jak tam pakowanie,ostatnie przygotowania? :kwiat: :lol:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Czytam, czytam....ile komu do wyjazdu zostało :? i też przeliczyłam :!: 35 dni mojej ciężkiej pracy....i witam Szczawno :D
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

asiulek pisze:Czytam, czytam....ile komu do wyjazdu zostało :? i też przeliczyłam :!: 35 dni mojej ciężkiej pracy....i witam Szczawno :D
jak juz stwierdziłysmy Asiu- wyjeżdżamy chyba jednego dnia? bo ja 20 lipca, ale dzisiejszego nie liczę, no, prawie się konczy :lol:
AgaC
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2016 22:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: AgaC »

Betina71 pisze:
Super a jak tam pakowanie,ostatnie przygotowania? :kwiat: :lol:
Beti- a własciwie to nijak, oprócz uzupełniania garderoby ;)Pewnie w sobotę bede w wirze pakowania, chociaz w założeniach miałam zrobic to tydzien wczesniej :)
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Beti, a Ty? juz się ogarnęłaś? gotowa do podróży? Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Celinko, albo 20, albo 21, zobaczę, co uda mi się z pokojem załatwić :lol:
A jeśli chodzi o pakowanie zawsze wcześniej mam przygotowaną listę....i proszę się nie śmiać ;) leży sobie na stoliczku....a mnie jak coś ciekawego przyjdzie do głowy...to zapisuję :D , w tym roku jednak będę ją musiała zweryfikować, bo muszę się przygotować na dwa wyjazdy i nie wiem czy nie przygotuję dwóch bagaży :o wracam 14, a 16 wyjeżdżam :shock: :roll:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Celinka52 pisze:Beti, a Ty? juz się ogarnęłaś? gotowa do podróży? Pozdrawiam :kwiat:
Prawie gotowa...część ciuszków i buciki w walizce już a reszta obok na kupeczkach leży
i czeka na swoją kolejkę :lol: . Dzwoniłam dziś do MIESZKA,próbowałam zarezerwować 2,niestety pierwszeństwo mają pary,list jeszcze nie mieli na recepcji i mam dzwonić w poniedziałek może się uda ;)
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

asiulek pisze:Celinko, albo 20, albo 21, zobaczę, co uda mi się z pokojem załatwić :lol:
A jeśli chodzi o pakowanie zawsze wcześniej mam przygotowaną listę....i proszę się nie śmiać ;) leży sobie na stoliczku....a mnie jak coś ciekawego przyjdzie do głowy...to zapisuję :D , w tym roku jednak będę ją musiała zweryfikować, bo muszę się przygotować na dwa wyjazdy i nie wiem czy nie przygotuję dwóch bagaży :o wracam 14, a 16 wyjeżdżam :shock: :roll:
Z tymi 2 bagażami,chociaż może z niektórymi rzeczami to bardzo dobry pomysł bo 2 dni to malutko na ewentualne pranie,prasowanie :lol: :lol: :lol: itp. Już widzę jaką ilością ciuszków dysponujesz,że jesteś w stanie taką opcję przygotować :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betinko :serce: no mam takie ulubione co zabiorę i tu i tu, ale....inne rzeczy to tak chyba zrobię, bo przecież wykończona do tej Krynicy pojadę :lol: a Ty dzwoń do nich może coś Ci się uda załatwić, albo kogoś do pary poszukaj :serce: .....i wtedy masz dwójeczkę :D
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betina71 pisze:
Celinka52 pisze:Beti, a Ty? juz się ogarnęłaś? gotowa do podróży? Pozdrawiam :kwiat:
Prawie gotowa...część ciuszków i buciki w walizce już a reszta obok na kupeczkach leży
i czeka na swoją kolejkę :lol: . Dzwoniłam dziś do MIESZKA,próbowałam zarezerwować 2,niestety pierwszeństwo mają pary,list jeszcze nie mieli na recepcji i mam dzwonić w poniedziałek może się uda ;)
to masz fajnie, że mozna coś zarezerwować, u mnie nie mozna, więc jade na żywioł, trudno- dwójeczka czy trójeczka, oby współmieszkanka/ współmieszkanki były ok
ODPOWIEDZ