Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie ja czekam od 2 lutego czekam cierpliwie na pismo gdzie i kiedy Woytek trzymam kciuki abyś otrzymał rechabilitacje pozdrawiam wszystkich miłych oczekujących na wiadomość
Ewucha w/g.przepisów już w poniedziałek najpóźniej wystawią Ci skierowanko.Pewnie już jak dzisiaj zadzwonisz i trafisz na dobry humor to będziesz wiedziała.
Ewucha pisze: 16 lut 2018 12:41
Witajcie ja czekam od 2 lutego czekam cierpliwie na pismo gdzie i kiedy Woytek trzymam kciuki abyś otrzymał rechabilitacje pozdrawiam wszystkich miłych oczekujących na wiadomość
Witam Wszystkich . Dawno tu nie zaglądałem, ale jakoś nie było " nastroju". Właśnie jestem po komisji i powiem tak trzeci raz stawałem i trzeci raz poszło lekko,łatwo i przyjemnie. Skierowanie jest, z Panią która zajmuje się przydziałem terminu i miejscowości też co nieco uzgodnione. Z terminem nie było problemu, co do miejscowości to jest rożnie. Z tego co ja zrozumiałem to z Warszawy dostają przydział skierowań na dany okres, oni wypełniają i tą propozycję wysyłają z powrotem do Warszawy do zatwierdzenia. Tak przynajmniej ja to zrozumiałem. Powiedziała mi, że jak tylko w okresie który mi pasuje będzie Szczawno to tam pojadę. I teraz pytanie jakie sanatoria w Szczawnie mają umowę z ZUS ?