Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Lub wrocławskie spotkania.
pojawił sie gdzieś dobrego TATARA w pewnej knajpce w okolicach rynku.
Pojawił się też temat kolejnego Spotkania
Owe zeszłoroczne nie było może doprecyzowane terminowo i......
Był tez strach o uczestników "bo była zadyma" na ulicach.
Jak mówi mój wnuk Jan.....DZIADEK do brzegu
W tym roku raczej już nie .
Ale kto zabroni czynić przygotowania do możliwości aranżacji spotkania w roku 2020 -np Marzec .
Dziś pozwalam sobie na zapytanie CZY.
Mam potwierdzony akces 3-4 Osób
SPOTKANIE Forumowe WROCŁAW -Wiosna 2020
Darku Ja wnioskuję o organizację spotkania forumowego w okolicy NASZEJ PARAFII..
Witam
Pozwalam sobie na podniesienie tematu Spotkania wrocławskiego
Wszak mamy gorący okres ferii zimowych a i termin się zbliża mamy już początek lutego i dobrze było by....
Wstępnie ustalić datę choć w terminie wskazany pojawiły się dwie opcje oraz wstępnie ustalić agendę spotkania
Najlepiej byłoby się spotkać w cieplejszych miesiącach roku.Ja lubię sierpień ,lub wrzesień ,najpóżniej może być pażdziernik .Do Krakowa mam blisko ,a w Wrocławiu koleżankę.Zarówno Kraków ,jak i Wrocław to piękne miasta!