Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest tu na forum jakiś "śpec" od komputerów
Coś mi się po.....w sprzęcie i cały czas wyskakują mi reklamy
I nie wiem co jest....przeinstalować go trza czy co
W domu "śpec" jest ,ale jakoś tak wyszło,że ciche dni nastały.....i prosić się nie będę
Danusiu mam takiego miłego młodego mężczyznę od komputerów ale chyba do Ciebie miałby ciutkę za daleko jechać
Basiat lepiej pięć razy wpaść z przypomnieniem jak raz zapomnieć .......a tak na marginesie też bardzo się cieszę,że okazja będzie podwójna