Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andrzejku nie narzekaj ...bo jak kawusię postawisz to do rana robisz za wolnego słuchacza ...dziś ja cały dzień miałam tą rolę i na koniec usłyszałam "cioteczka co jak co ale słuchać i pogadać to Ty umiesz ..chyba miałam słaby dzień
Malgosiu
ty mnie juz lepiej nie podpuszczaj STRZELILEM Gafę jak cholera z tym Plackiem!
Aż doszło do tego ,że na jutro zazyczylem Sobie na obiad cięzkostrawny Placek .. po węgiersku , drwala czy tez placek ..ziemniaczany z gulaszem
Wszak to wszystko to to samo a ile nazw posiada
No dobrze to jutro na obiad PLACEK , pojutrze PIRÓG ...ten BIŁGORAJSKI jutro dostaniesz przepis i będziesz kręcił serek jak nic , a do serka dosypuje się kaszy , ale nie wolno więcej niż po 10 ziarenek jednorazowo
czy wy chcecie ,abym doszedl do wagi kiedy miałem lat ..30 czyli 30 kg mniej ..kasza ..
tylko w jednej postacie z ogórkiem konserwowym i znowu gulaszem z papryka
ale ok poddam sie