Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja dzisiaj bociana też widziałam... Stał sobie w gnieździe...taki mokry nastroszony.....Chyba dzisiaj przyleciał.. Myślałam że może nie przyleci biedny...a jednak jest . Ma nowe gniazdo zrobione na specjalnie postawionym słupie i tylko kilka gałązek ze starego gniazda położone... teraz musi trochę popracować żeby sobie domek odtworzyć.. Poprzednie było na starym spróchniałym drzewie i prawie spadło... więc trzeba było je zlikwidować.
Jak będzie partnerka ... to ja będę inną drogą jeździła... albo chociaż w drugą stronę się będę patrzyła.... strzeżonego..... nigdy nie wiadomo.... U Ciebie to już po ptokach...