Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze: 11 kwie 2018 21:04
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam Ptoki,Bociany,Pióra i ...centralne sterowanie u Menów nic nie piszecie o centralnym sterowaniu Płci...Pięknej-choć coś tu było o starannej fryzurze,zadbanych dłoniach,przyjemnym zapachu,i obrączce
Informuję że u płci pięknej wszystko jest na swoim miejscu
Ja myślę że jest wszystko na swoim miejscu-zrobi się jeszcze cieplej to się człek....upewni Eluniu wszystko w porządku-tylko bocianów nie widziałem bo nigdzie nie jeżdżę-a ogródek choć bardzo mały-daje mi popalić
Wszystko co trza było wyciąć już jest wycięte a tego bociana to ja nie będę szukał choć nie wiadomo co się przydarzy-Maj przecież blisko-choć tak jak w piosence...starsi panowie,starsi panowie-dwaj-choć szron na głowie-to w sercu ciągle...Maj
andrzej1955 pisze: 11 kwie 2018 21:53
Wszystko co trza było wyciąć już jest wycięte a tego bociana to ja nie będę szukał choć nie wiadomo co się przydarzy-Maj przecież blisko-choć tak jak w piosence...starsi panowie,starsi panowie-dwaj-choć szron na głowie-to w sercu ciągle...Maj