Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: zbigniew165 »

Marzenko już Ci podpowiem, że w Sobótce możesz być z psem, bo tu się toleruje gości z pieskami.
Ta informacja może się komuś innemu przydać.
Mamy też windę dla wózków inwalidzkich przy schodach wejściowych i windę schodową przy zejściu na stołówkę, a hotel jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych na wózkach, bo są szersze drzwi do łazienek w pokojach.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Witam :) Dziś piękna sloneczna pogoda i do tego niedziela :) Zaraz wybywam ...Zbyszku pozdrów ode mnie Świnoujście :kwiat: Miłego dnia dla wszystkich
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

🤔 Hmm, jedni w Ciechocinku, inni nad morzem, jedni za 500+, a inni liczą na NFZ albo ZUS ;) :lol: :lol:
A ja liczę na siebie, a co chodzi o pokonanie odległości to mam już praktykę i buty nie do zdarcia, żeby te odległości spokojnie pokonać :lol: :lol: ;)
Przed laty byłam w Gdańsku, niezapomniane kąpiele, gra na plaży w piłkę, bo usiedzieć wtedy spokojnie w jednym miejscu nie dawałam rady :lol: :lol: Nie było zakazów z uwagi na bakterie i udało mi się nawet trochę łyknąć słonej morskiej wody przy okazji moczenia młodego ciała 8-) :lol: :lol:
W listopadzie mam nadzieję, że dostanę kurort gdzie będę się rozkoszować ciszą i naturą ;) :D o ile znowu szlabanu z uwagi na pandemię nie będzie :roll: A zresztą trzeba się liczyć ze wszystkim, ale jako Szczęściara pewnie dostanę to czego się nikt nie spodziewa 8-) :lol: :lol: i nawet ja mogę być zaskoczona ;)
Do miłego....
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Ruda i inni Szaleńcy - najlepiej liczyć na własne możliwości finansowe planując wyjazdy wakacyjne 😎 Taki czy inny sponsor nie zawsze spelni nasze oczekiwania ☺
Polecam już dużo wcześniej odkładać kasę na wszelkie turnusy, co niniejszym czynię :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Hipokryt, z ust mi te słowa wyrwałeś :lol: :lol: zgodnie z zasadą "umiesz liczyć licz na siebie" :lol: :lol: A niech mnie ... tak samo nawet myślimy 8-) :D
Tyle tylko, że u mnie portfel pusty jak i u Majki, więc wyjazd wirtualny odbędę :lol: :lol: , może teraz do Afryki ;) :lol: :lol:
P.S. Ostatnia podróż zagraniczną wiele mnie nauczyła :oops:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Pogodny upalny dzień ,oczekujemy deszczu 8-)
Spóźniona , na poranną kawusię ;)
Dobrze wiedzieć ,gdzie w Świnoujściu ,pozostawić pieska :o
Wszyscy ,oczekujemy wyjazdu ,każdy inne swoje kierunki :)
Atinka ,wszystko co miłe ,szybko się kończy :o
Po popołudniowej kawusi ,plenerze ,odpoczynek 8-)
Miłego , popołudnia wieczoru ,pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

grazynamackowiak pisze: 25 lip 2021 16:42 (...)
Wszyscy ,oczekujemy wyjazdu ,każdy inne swoje kierunki :)
(...)
Niekoniecznie Grażynko :D
Niektórzy Szaleńcy już odpoczywają po szaleństwach wyjazdowo-turnusowych i próbują powrócić do realnej normalności z rozmaitym skutkiem. :lol: Odpoczynek po wakacjach i urlopie powinien być obowiązkowy ;)
Oczywiście wkrótce zacznie się oczekiwanie na kolejny wyjazd i wybieranie "innych swoich kierunków" :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt,
Czy już obrałeś kierunek wypoczynku zgodnie z trendami, czyli wylot samolotem, czy też będziesz krajowy rynek ofert turystycznych przeglądał i liczył na "promki" :?:
Czasami są świetne oferty tylko trzeba uważać, żeby oszuści na nas nie zarobili proponując świetne zagraniczne wczasy :twisted: , za które my zapłacimy a oni naszym kosztem będą się świetnie bawlili :twisted:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zenek - jeszcze za wcześnie na kolejny wyjazd :shock:
Trzeba siły zregenerować :lol:
Kierunki tylko krajowe, bo piękna nasza Polska cała :serce:
Samolotów nie lubię, bo Hipokrytów nie wpuszczają na pokład 8-)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Hipokryt,
Krajowa turystyka wskazana, bo raz, że się nie zgubisz ;) , a poza tym, co nasze to nasze :D , wszystko bez wyjątku 8-)
🤔 Hmm, samolotów ✈️nie lubisz, to może rozpocznij oswajanie się i na diabelskim kole kilka rund zaliczysz i problem lotu samolotem ✈️ będzie już bezproblemowy 8-) :lol: Nawet przy wsiadaniu i wysiadaniu z samolotu słówka złego nie piśniesz :lol: I zastrzeżenia zostaną odwołane :lol: To do zobaczenia w samolocie ✈️😀
ODPOWIEDZ