Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,Pozdrawiam Słonecznie Atinko Elcia już Ci troszkę Słoneczka wysłała-ja dorzucę Ci ze 2-Morgi Jeszcze Maryaan-po co Ci ten węgiel-przecież sezon grzewczy już się skończył Smacznego Obiadku
Atinko farciaro....ja dziś nie miałam szansy nikogo spotkać bo nadal tkwiłam tym samym miejscu ale nadgonię. Może uda mi się spotkać niedługo Waldorfa w towarzystwie Bruneta.