Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
darek pisze:ok czyli mamy MENU
-Placki wg Mojej receptury
( ziemniaki , marchewka , pietruszka , seler , papryka ostar starrte , jajko ,maka sol ,pieprz )
-Wino Andrzeja
-Ciasto-/Placek -Malgosi
- Grzybki -Eli
-Wodka -..moja bo obiecalem
i nie możemy zapomniec o..
Sledziach - i oczywiście ZASMAZKI do kązdej potrawy
Kiedy i gdzie ta imprezka
Darku myślę , że ten zestaw to jest odpowiedni dla każdego kuracjusza , podeślij dietetykowi do sanatorium
Coz nieskromnie zdarzylo mi się juz uczc pewna PANIA!!-Dietetyk sporządzanie Diet dla kuracjuszy! a i Pana Szefa Kuchni ... rownież przyrządzania tanich jak i apetycznych potraw.