Kolejka do sanatorium na 2015 rok
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok
w Nałęczowie byłam już raz, potem dostałam Świnoujście a teraz wielka niewiadomaasia13 pisze:Napewno już niedługo dostaniesz,ale nie chcę Cię martwić mój znajomy ze schorzeniami kardiologicznymi już czwarty raz dostał Nałeczów.Anka_K pisze:Witam...A ja mam numerek 2111 i z niecierpliwością czekam kiedy i dokąd :
-
forumowicz
To innym pozostaje ...nie zaglądać wcaleEndrjus pisze:Dla Ciebie może i tak, ale inni odbierają to inaczej
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2012 22:31
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 1 raz
Tak... Tym, którzy nie złożyli wniosków o skierowanie do uzdrowiska,a szkoda, bo ludzie nie korzystają z tego typu przywilejów, lub tym, którzy nie maja dostępu do internetu, a takowych ludków jeszcze jest sporo.ruda pisze:To innym pozostaje ...nie zaglądać wcaleEndrjus pisze:Dla Ciebie może i tak, ale inni odbierają to inaczej![]()
-
forumowicz
-
komputer
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 cze 2013 10:13
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 9
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2012 22:31
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 1 raz
oj tak, mają więcej czasu na wszystko, bo podobno internet to złodziej czasu i szczęścia - to zasłyszane... ja się z tym generalnie zgadzam, ale... ale jak człek mieszka na odludziu i ma za dużo wolnego czasu, to trzeba z kimś pogadać, chociażby wirtualnie, żeby nie zdziczeć...Sloneczko pisze:A jacy muszą być szczęśliwi ci ludzie co nie mają dostępu do internetu![]()
![]()
-
forumowicz