Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
rena12 pisze:Alicja, dzieli NAS tylko 621 numerków. To może być 3-4 dni różnicy. P Pozdrawiam.
To może być i w jednym terminie , mnie chyba znów przydzielą Krynicę Zdrój - czekam ,aż mi prześlą skierowanie do weryfikacji , może coś się dowiem , ale weryfikacja też się zatrzymała i ciągle jeden wielki Pozdrawiam
Alicja1691 pisze:Ja też , ale niestety moja choróbka wysyła mnie ciągle do Krynicy - na super "smakowite" wody lecznicze
Szczególnie pyszna woda Zuber.Mnie zostały w pamięci grobowce - rodzinne kilkunastu pokoleń,u nas tego się nie spotyka.- Pozdrawiam i czekam na dalsze wiadomości.