Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiem tylko że na basen to trzeba do sąsiedniego Bałtyku podobno jest tam w miarę ale dla mnie równieź baza zabiegowa jest ważna poza tym blisko wszędzie aź ci zazdroszczę ale tak pozytywnie pozdrawiam
Ja bylam gościnnie w styczniu 2026 r.Bardzo sympatyczny ośrodek.Na basen trzeba dochodzić tak jak pisała Ewucha.Teraz w styczniu była moja znajoma ,wróciła zadowolona.Baza zabiegowa calkiem całkiem .Spora dyscyplina.Ośrodek o 22 zamykany,pelna kontrola aby nikt z zewnatrz nie przebywal na terenie,.Raj dla wrogów używek.Nawet na terenie zewnetrznym całkowity zakaz palenia.Obecny Medicur to były hotel Etna.
Max pisze: 16 lut 2018 17:17
witam,bardzo dziwne,że na drogi oddechowe sa tylko dwie miejscowości: Ustroń i Wieniec,a gdzie morze,czy Ciechocinek,Inowrocław?
Max to na dolne drogi oddechowe,czyli pulmonologia. Na górne laryngologia powinny być inne.
Ewucha, Peonia zapraszam razem będzie raźniej Dziewczyny myślę, że też dostaniecie fajne przydziały
Może ktoś pojedzie trafi na mój turnus. Było by miło i wesoło w kupie raźniej
wieśniaczkoelu a to niespodzianka W Medicurze dyscyplina? Jeszcze 2 lata temu nikt drzwi o 22 nie zamykał, bo to ogromny hotel, gdzie przebywa też mnóstwo ludzi prywatnie.
a miałaś wskazania medyczne czy tak bez niczego? (...)
Wskazania były moje
wow!!
no cóż, ja też mam swoje wskazania. Postaram się nimi podzielić z orzecznikiem. Chyba że do tej pory znajdę jakiegoś... Królika!
A tak poważnie to pewnie wezmę co mi dadzą.
Basiatku,też byłam zdziwiona.Chociaż nie do końca ,bo w 2016 r była tam z ZUS nasza forumowa koleżanka,w różnych sanatoriach sporo znajomych a my na turnusie w Amberku.Tylko do Medicura musieli zmykac bo im drzwi zamykali.