Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozdrawiam oczekujących
z kolejki już się wypisuję ,
Oj .... życzę , zdrówka, kochani, zdrówko najbardziej nam potrzebne,
Dzwońcie o zwroty są
Pozdrawiam
Witam dzisiaj.
Zaczynam dzień od numerka 26993.
Chciałabym, aby ten numerek opuścił wagon 26, ale jeżeli będzie to trwało w takim tempie, jak wczoraj, to ja znowu nic w pracy nie zrobię, ponieważ będę się ekscytować szybkością spadania numerków. .
Pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów.
Witam serdecznie oczekujących na wyjazd do sanatorium
Około dwóch lat nie odwiedzałam tego forum, bo trzeba było swoje odczekać ...ale jestem cierpliwa .
Czekam w kolejce od stycznia i wystartowałam z nr 12267, a w tej chwili jestem na 7050 miejscu .
Dzień inny od wczorajszego, ponieważ do tej pory spadło tylko 48 , a wczoraj było tak, jakby się
opamiętali, że o mnie zapomnieli, więc próbowali nadrobić.
Dzisiaj jest to norma, nie ma się czym zachwycać
Pozdrawiam stojących w kolejce.
Numer w kolejce:1365-dzisiaj spadło 114 numerków trochę powiało optymizmem.Byłem dziś w NFZ podlaskim,zwrotów brak.Wydają skierowania dla tych którzy złożyli w marcu 2015.Mam nadzieję,że jeszcze przyspiesza ,ja składałem w maju i tak jak obecnie schodzą numerki,wydaje się,że "nadganiają".Wczoraj tez nie było źle bo zeszło ponad 100,jednak poniedziałek marnie bo coś około 40.Czekam na Krynicę-Szczawnicę-Kudowę-Ustroń tak ma być i już.Najlepiej Krynica,a co mi tam,pojadę 2 raz w tym roku.