Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Napewno jak jest przerwa techniczna to numerki nie stoja w miejscu tylko ida sobie idą !!!!nic sie nie martwcie będzie duzy przeskok!!.A kto miał dostac na teraz to i tak nic nie szkodzi bo poczeka z miesiąc jeszcze.
Hej, nie traćcie czasu wpatrując się bez końca w przeglądarkę skierowań. Coś się może czasem zepsuć i w centralnej serwerowni. Wykorzystajcie ten czas np. na rozliczenie podatku za 2012 rok. Jeśli jesteście osobami posiadającymi orzeczenie o niepełnosprawności to może sobie odliczyć koszty rehabilitacji, turnusu rehabilitacyjnego w Krynicy, zakup sprzętu służącego poprawie jakości życia np. aparatu słuchowego, za leki. Wpadnie jakaś kasa na kolejny wypad. Same korzyści. Rozliczyłam moja Mamę i uzbierało się na kolejny wyjazd, w tym roku nad morze. Pozdrawiam
Wyjeżdzam do sanatorium!chciałem sie zapytać tych co byli i sie upewnic -dowód ubezpieczenia zdrowotnego to wystarczy nasza emerycka legitymacja!! bo tam jest numerek potwierdzajacy -,czy trzeba ze soba zabrac jeszcze do tego pasek ostatniej emerytury?? z góry dzieki za odpowiedz.pozdrawiam
Zwykle w momencie przyjęcia jeszcze raz zaglądają do internetowej bazy danych. Ja zawsze brałem ostatni odcinek
wpłaty ZUS(przy działalności), w legitymacji emeryta kiedyś pisali, że ważna z ....To niewielki dodatek do bagażu,
może warto zabrać ...Pozdrawiam.
Poniżej treść komunikatu ze strony NFZ
Przerwa techniczna
W związku z koniecznością wykonania prac konserwacyjnych w obszarze infrastruktury teleinformatycznej NFZ, informujemy ze w dniach 15-18 marca 2013 r. mogą wystąpić problemy w dostępie do serwisów informacyjnych NFZ. W tym czasie mogą być również niedostępne inne serwisy Centrali, takie jak SZOI oraz Portal Uzdrowisk. Za powstałe utrudnienia serdecznie Państwa przepraszamy.