Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kornelka ja nie narzekam ale pomarzyć nie zaszkodzi już kilka razy byłem w październiku we wrześniu , a zimne noce nie przeszkadzają bo i tak o 22 trzeba być w łóżeczku, obojętne czy swoim czy cudzym
Właśnie kończę pobyt w Jutrzence w Wieńcu Zdrój. Jestem mile zaskoczona. Jechałam pełna obaw ale z każdym dniem dochodziłam do wniosku że nie przyjechałam tu za karę tak jsk wcześniej myślałam. Gdyby ktoś miał jakieś pytania to służę pomocą.
Dzień dobry , Ja za tydzień we wtorek kierunek Ustka, sanatorium Zielony Ogród, mam nadzieję że trafię na fajne współlokatorki bo będę zakwaterowana w pokoju 3 osobowym. Pozdrawiam wszystkich