Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Atinko ja bardzo chętnie kawki się napiję
Ja już jestem w domku dojechaliśmy wczoraj wieczorem, zmęczeni podróżą, ale cali i zdrowi
Przeżyliśmy szok termiczny, tam ponad 30 stopniowe upały, w drodze zaczął padać deszcz a dziś 13 stopni cóż trzeba wracać do rzeczywistości, pralka naprawiona to mam nadzieję, że da radę
Miłego dnia
Dzień dobry
Spóżniona jak zawsze ,ostatnio nie wyrabiam
Gienia nie śpi ,wcześnie wstała ,dzień zaliczała
Weselni się bawią imprezują ,a my
Alutka szczęśliwie w domu ,najgorsze powroty do normalności
Piąteczek ,jutro wolne ,trzeba wypocząć
Miłego popołudnia ,wieczoru ,pozdrawiam z pracy
Dzień dobry
Mgła mleko na drodze ,zła widoczność
Po spacerku z jorkiem ,codzienność
Weselni super imprezy tańce do białego rana ,spotkań z rodziną ,znajomymi
Wyjazdowym ,szerokiej drogi ,zwiedzania zadowalających , szlaków turystycznych
Sobota weekend w domu ,prace w ogrodzie
Hello ,szalona paczuszko ,cisza w temacie
Miłego spędzenia soboty ,pozdrawiam pogodnego dnia https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVRV