Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No Kasiu.też nie wiem.Taaaaaaaki temat przespać! Jak mogłaś! Na dodatek Dominika z Nami była. Nastepnym razem dzwonić do Ciebie i budzić?
Badała Ciebie lekarka czy tylko czysta formalność?
Co do zdjęć, wchodzisz na fotosik i tam jak dodasz to pod spodem masz ustawienia i ustawiasz forum dyskusyjne i wyskakuje link. Kopiujesz i kasujesz końcówkę co w ostatnim nawiasie i początek łącznie z=, tam powinno być napisane i dajesz.
Aj.na smartfonie nie umiem o ile w ogóle można to zrobić a na laptopie to mam taki złom albo wirusa że hece mi wychodzą. Tamto otworzyłam.Z tymi już problem.Spróbuje później. Może wyjdzie.