Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Sobota pogodna choć czuć już jesień w powietrzu
U nas wnuki były wczoraj przywitać się z dziadkami po dwóch tygodniach naszej nieobecności dziś dojechał tatuś to my mamy wolne
Miłej soboty
Dobry wieczór .
Weselicha , powroty z wyjazdów tylko ja siedzę na przysłowiowej doopie .
Niestety , i tak bywa .
Ewanko , paczka przerzedzona bo coś , ktoś itd ..
Jutro niedziela handlowa , może wybiorę się bo muszę zerknąć na jesienne ciuchy ,
z ostatnio kupowanych wyrastam .
Wczoraj i dziś wizyta syna , odkurzacz zepsuł się ale już mam sprawny .
Miła rozmowa z kobietką z forum i aż weselej .
Pogoda czysto jesienna choć był moment , że słoneczko wyszło zza chmur i było 21 stopni .
Pozdrawiam cieplutko , miłego wieczoru .
Witam
W końcu ktoś zawitał wieczorową porą.
Wesele i po weselu...fajnie było dosyć nowoczesny styl ,cóż wszystko się zmienia muzyka bardzo fajna jedzenie przepyszne
A teraz czuć wszystkie członki...ech te ciało
Miłego wieczoru
Hej Atinko .
W takim razie musisz odpocząć serdeńko , a te nowoczesności ... to co masz na myśli ?
Pytam bo dość dawno byłam na weselu a jakieś się szykuje ponoć niedługo .
Miłego odpoczynku i do...
Danii nie tylko Ty siedzisz na doo... ja też robię na 2 etaty i odliczam dni do wyjazdu ...w listopadzie
Atino, masz rację ,że te wesela teraz trochę inne. Byłam miesiąc temu jako delegacja z pracy i porównując nie tak dawno inne wesela - są zmiany.
W/g mnie dużo się dzieje na tych weselach- atrakcja goni atrakcję a w między czasie można potanczyć
Nie wiem czy podobne masz odczucie Atinko
Miłej soboty, ja z wnukami
Dobry wieczór
Nareszcie ktoś zagościł ,jeszcze gadusiali
Marzenko ,taka rola babci
Dani ,nie tylko ty na d---e ,ja też prace w ogrodzie ,pomidorki przeciery
Atinko ,normalka po weselu tańcach ,trzeba odchorować ,jutro będzie odpoczynek
Dobranoc ,spokojnej przespanej nocy
Marzenko , ale Ty masz wnuki u siebie a ja ...odpoczywam psychicznie , poza tym te ,,nic nierobienie '' bardzo mi się podoba .
Ależ wybrałaś sobie miesiąc na wyjazd ...fee , dla mnie to chyba najgorszy m-c .
Oby ten wyjazd był udany , morze pewnie ?
Swojego wnusia dziś widziałam na fotkach tylko , z pobytu nad morzem .
Buziole tymczasem .
Marzeno ...tak masz rację takie są ,,nowoczesne" wesela dużo się dzieje dla mnie za...
Ale trzeba iść z duchem czasu z nowości podoba mi się muzyka klubowa
Ale tu dziś ruch...i fajnie.
Atinko , ruch był wcześniej a teraz ... różnie z tym bywa , taka jest prawda .
Rozmawiałam z kilkoma osobami i niestety ... nie chcą brać udziału w różnych.. podchodach .
Ale może nadchodząca jesień coś zmieni ?
Bądźmy dobrej myśli . Teraz uciekam bo chcę coś obejrzeć , dobrej nocki wszystkim .
P.s. za słowa prawdy płaci się ...
Danii ja te bliższe wnuki mam co tydzień , a dziś na nockę bo moja córka ma imieniny i gości ale te to są już duże 9 i 5 lat - same się zajmują
Ja nie mogę nie robić nic za długo, lubię jak coś się dzieje i adrenalina jest
Drugie wnuki też oglądam ze zdjęć albo widzimy się na messengerze
Listopad to tak trochę, bo nie mogę inaczej (przynajmniej na te chwile) - mogę między listopadem a marcem tak morze, morze Myślę nad Świnoujściem , bo ostatnio parę razy był Kołobrzeg
Mam nadzieję ,że się uda, ale pożyjemy zobaczymy
Atino, tak idziemy z postępem czasu, ale.....mamy swoje spostrzeżenia....bawmy się co nam pozostało