ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Felice »

Gooreczko,ja ostatnio miałam fazę na polskich autorów.Czytałam Ficner-Ogonowską,Gutowską-Adamczyk,Michalak.To z tych lekkich,polskich.Mnie dobrze czyta się Guillaume Musso.zaliczyłam wszystkie części Greya.Na szpital zdecydowanie nie polecam poradników,nawet w sferze interesującego couchingu.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

cd
A już jeżeli to pewnie znasz Robert B. Cialdini "Wywieranie wpływu na ludzi. Teoria i praktyka."

Polecam Simon Sebag Montefiore "Saszeńka","Pewnej zimowej nocy",Sokoła "Czas honoru",trylogię Paulliny Simons "Jeździec miedziany"
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Gorkaa :kwiat:
Nie wiem czy czytałaś,ale polecam Ci tą książke :)
faceci-z-sieci.jpg
Miłej lektury ;) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

A ja kochaniutka polecam ci swoje najukochańsze książki, które czytałam juz po kilka razy. Jedna z nich to "Wichrowe wzgórza" Emily Bronte.....Namiętność, zdrada i groza a druga "Dynastia Sunderland-Beauclair" Vintili Corbul, miłośc , intrygi.....
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim, którzy byli mi podporą i wsparciem w tych jakże trudnych i bolesnych dla mnie chwilach.
Jeszcze raz serdecznie Wam dziękuję. Bardzo się cieszę, że jesteście i mogę na Was liczyć.

Pozdrawiam :(
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Nie chciałem poruszać tak osobistego dla Ciebie Selenko tematu,ale skoro zrobiłaś to sama to powiem że stanowimy grono osób-znających się osobiście,czasami tylko wirtualnie,spierającymi się mającymi różne zdania ale w trudnych i ciężkich momentach powinniśmy się wspierać bo wynika to nawet z czysto ludzkiego podejścia do siebie i mam nadzieję że tak zostanie,pozdrawiam i trzymaj się bo pamiętać trzeba najbliższych tych których się kochało mimo że odeszli ale zostało życie i Ci którzy pozostali by ich pamiętać i wspominać :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Wiem że są takie osoby które dla uśmiechu innych są w stanie poświęcić swój uśmiech ...umieją potrzymać na duchu w ciężkich chwilach ...Ostatnio chyba zapomniałam jak fajnie jest się uśmiechać :cry: bo przez ilość ostatnich szarych dni promienie mojego uśmiechu, które gdzieś tam na dnie ale wciąż są, nie potrafią się przebić....Jednak wiem że pewnego dnia mój uśmiech powróci ...bo obok mnie są tacy ludzie którzy nie pozwolą abym zapomniała jak wygląda moja uśmiechnięta buzia...I wiem że obok mnie są ludzie na których pomoc i uśmiech mogę liczyć ....a to jest bezcenne ...dziękuję :serce:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

ojej, nie było mnie chwilę na forum..........a tu tyle ciekawych propozycji dla mnie.Dziękuję, dziękuję. :serce:
Chcąc przeczytać te wszystkie pozycje musiałabym siedzieć w tym szpitalu z miesiąc ( a nie mam takiego zamiaru)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

noc.jpg
noc.jpg (5.77 KiB) Przejrzano 182 razy
Wszystkim którzy mają zmartwienia,lub są chwilowo od nich wolni właśnie takiej nocki życzę
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

marika pisze:
noc.jpg
Wszystkim którzy mają zmartwienia,lub są chwilowo od nich wolni właśnie takiej nocki życzę
Dziękuję Mariko i dobranoc :kwiat:
ODPOWIEDZ